Obavijesti

Sport

Komentari 15

VIDEO Biuk zabio prvi gol u MLS ligi, gledao ga je i Ivica Zubac!

VIDEO Biuk zabio prvi gol u MLS ligi, gledao ga je i Ivica Zubac!

Los Angeles je jedan od favorita za naslov, a Biuk će očito imati bitnu ulogu u novoj momčadi koja je za njega iskrcala šest milijuna eura i vidi ga kao igrača s ogromnim potencijalom

VIDEO

Kada je Hajduk pretposljednjeg dana 2022. godine prodao Stipu Biuka u američki Los Angeles FC, mnoge je ta vijest iznenadila. Zašto talentirani igrač, jedan od najvećih izdanaka Hajdukove škole posljednjih godina, s 21 godinom odlazi u MLS i oprašta se od ozbiljnog nogometa, pitali su se mnogi. No, nije MLS kao što je nekad bio, završna faza za veterane koji su najbolje godine ostavili u Europi i došli su ubirati zadnje plodove. Danas je to razvojna liga, s fantastičnim uvjetima, koja privlači mlade igrače, kuje njihov talent pa ih izbacuje u Europu. 

Pokretanje videa...

Bakljada za 112. rođendan Hajduka 00:56

Na Poljudu se nije razvijao prema očekivanjima, pritisak je očito učinio svome pa se Biuk očito vodio istim poučkom. Razviti se u MLS-u, skupiti iskustvo, iskazati se pa se jednog dana vratiti u Europu. I zasad sve ide prema zacrtanome.

MLS: New England Revolution at Los Angeles FC

Los Angeles FC je u drugom kolu prvenstva pobijedio New England Revolution (4-0), a mladi hrvatski reprezentativac prvi put je krenuo od prve minute i zabio prvijenac za novi klub. U 14. minuti Bouanga je zabio iz penala, a u 67. minuti iz igre. U 83. minuti Timothy Tillman riješio je pitanje pobjednika, a u dubokoj sudačkoj nadoknadi u 96. minuti u strijelce se upisao i bivši igrač Hajduka.  

Sjajni Bouanga projurio je po lijevoj strani pa poslao loptu u peterac gdje je bio natrčali Biuk. Dočekao je loptu na drugoj stativi iz prve ju opalio u donji desni kut. Golman je loptu izvadio iz gola, tako se činilo, no ubrzo je zavibrirao sučev sat. Lopta je prešla crtu, a hrvatski nogometaš stisnuo je šaku i proslavio prvi gol. 

Gol pogledajte OVDJE 

Bio je treći najbolje ocijenjeni igrač Los Angelesa s ocjenom 7.7. Odigrao je zapaženu utakmicu na lijevom krilu odakle je bio velika opasnost za goste. Imao je dva uspješna driblinga, tri udarca, a jedan je završio u mreži.

Los Angeles je jedan od favorita za naslov, a Biuk će očito imati bitnu ulogu u novoj momčadi koja je za njega iskrcala šest milijuna eura i vidi ga kao igrača s ogromnim potencijalom. 

A Stipe je imao i velikog navijača na tribinama. Nakon utakmice se družio s hrvatskim košarkašem Ivicom Zupcem koji već godinama živi u Los Angelesu i nastupa za Clipperse.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.
VIDEO Halilović kupuje ekipi pivo, dinamovci zaustavili bus na odmorištu kako bi slavili...
24SATA NA FEŠTI NA AUTOCESTI

VIDEO Halilović kupuje ekipi pivo, dinamovci zaustavili bus na odmorištu kako bi slavili...

Nakon što su proslavili velika tri boda u svlačionici, dinamovci su se spremili i sjeli u autobus kojim su putovali u Zagreb. Putem su stali na odmorište Ravna gora gdje su proslavili pobjedu