To je to što me zanima!

Carlo Ancelotti ostaje u Realu! Neće postati izbornik Brazila

Ostanak Carla Ancelottija mogao bi biti pozitivan i za budućnost Luke Modrića u Real Madridu. Ancelotti je privržen hrvatskom maestru i možda upravo on bude važna karika za Lukin ostanak u Madridu
Vidi originalni članak

Carlo Ancelotti (64) ostat će na klupi Real Madrida do 30. lipnja 2026. godine, potvrdili su iz "kraljevskog kluba".

Podsjetimo, Ancelottijev aktualni ugovor s Realom vrijedi do kraja aktualne nogometne sezone, a "don Carla" neprestano su povezali s klupom brazilske nogometne reprezentacije. Selecao još nije imenovao trajno riješenje na poziciji izbornika, ali sad je sigurno kako na tu poziciju Ancelotti neće doći.

Ancelotti je trenirao Real u dva navrata. Prvi put od 2013. do 2015. godine, kada je s Realom osvojio dugo iščekivanu "La Decimu", odnosno 10. trofej europskog prvaka. 

LOŠA PREDSTAVA Španjolci o Modriću: Luka nije igrao dobro, bio je neaktivan

Na klupu madridskog kluba vratio se 2021. godine, a godinu kasnije osvojio je po drugi put Ligu prvaka s Realom. U pet sezona kao trener Reala osvojio je deset trofeja: dva puta Ligu prvaka, dva puta Svjetsko klupsko prvenstvo, dva puta Europski superkup, jednom prvenstvo, dva puta Kup kralja i jednom Španjolski superkup.

Talijan je jedini trener s četiri europske titule i ima najviše pobjeda u povijesti Lige prvaka (118). Također je prvi i jedini trener koji je osvojio prvenstva u pet najboljih europskih liga (Italija, Engleska, Francuska, Njemačka i Španjolska).

NIJE BIO ZADOVOLJAN Ancelotti izvadio Modrića iz igre kada se nitko nije nadao! Ljutiti Luka mu odbio pružiti ruku

Njegov ostanak mogao bi biti pozitivan i za budućnost Luke Modrića u Real Madridu. Ancelotti je privržen hrvatskom maestru i možda upravo on bude važna karika za Lukin ostanak u Madridu. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • KešićIsBack 30.12.2023.

    Svatko tko se kuži malo u nogomet , zna da je novi i bolji ugovor bolja odšteta ..

  • Jopazg 29.12.2023.

    Carlito moze samo natrag u Milan.

  • RREAL MADRID 29.12.2023.

    Najbolja odluka za obje strane. Ancelotti je jedan od najboljih trenera u povijesti i ima odlične rezultate u Realu. Bilo je logično da mu se produži ugovor.

Komentiraj...
Vidi sve komentare