To je to što me zanima!

Carvajal: Kad Modrić govori, vi šutite i zapisujete. Ne biste vjerovali kad dolazi na trening

Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos i Luka Modrić. To su najbolji igrači s kojima sam igrao, rekao je Dani Carvajal, desni bek madridskog Reala u emisiji legendarnog napadača Jorgea Valdana
Vidi originalni članak

Dani Carvajal (31), desni bek Reala, gostovao je u emisiji Universo Valdano kod Jorgea Valdana (67), nekadašnjeg argentinskog reprezentativca. Valdano je bio napadač Reala. Jedan od senatora aktualne momčadi madridskog velikana napravio je presjek svoje karijere, govorio o očekivanjima za ovu sezonu i budućnosti. Spomenuo je i koliko se divi Luki Modriću (38).

POGLEDAJTE VIDEO: Modrić popričao s policajcem

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Carvajal je rođen u predgrađu Madrida 1992. godine i jedan je od Realovih nogometaša koji su ponikli u akademiji kluba. Za drugu momčad madridskoga kluba igrao je od 2010. do 2012., kad se na jednu sezonu otisnuo u Bayer, a potom se vratio u Real, u kojem je od 2013. do danas odigrao 379 utakmica. Osvojio je 22 trofeja s "kraljevima".

Valdano ga je zamolio da imenuje trojicu najboljih s kojima je igrao ili igra u karijeri.

- Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos i Luka Modrić. Kad oni pričaju, vi morate aktivirati svih pet čula i zapisivati što vam govore. Oni dolaze na treninge u rano jutro, u 6 sati, i započinju rad. To je brutalno - istaknuo je Carvajal.

Nastavio je hvaliti kapetana hrvatske nogometne reprezentacije.

- Uz navedeno, Luka je uspio malu zemlju dovesti do finala Svjetskog prvenstva. Nevjerojatno je što je napravio i kako je sve pridobio.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • korisnik10 12.09.2023.

    Pa naravno, nogomet je posao kao i svaki drugi, i Modric ga shvaca jako ozbiljno i posvecen mu je 100%. Nije kao neke letvaje koji se ponasaju kao djeca, okolo trce sa megafonom itd.  

  • OldSQL 12.09.2023.

    Jedan jedini i neponovljiv Luka Modrić! Legenda Dinama, i Hrvatske! Najveći igrač!

  • VolbeatDbv 12.09.2023.

    Luka je tata za sve

Komentiraj...
Vidi sve komentare