To je to što me zanima!

Casillasova sjećanja na najteže dane: Bojao sam se i hodati...

Moram biti realan, najvažnije je moje zdravlje. Uzimam lijekove koji mi pomažu, ali samo liječnici mogu reći što mogu ili ne mogu, rekao je Iker Casillas gotovo godinu dana nakon infarkta
Vidi originalni članak

Iako je još uvijek prijavljen kao aktivan igrač u Portu, Iker Casillas (38) vjerojatno više neće stati među vratnice kao profesionalac. Srčani zastoj koji je doživio prije gotovo godinu dana ugrozio mu je, ono najvažnije, život, a ti su mu dani još uvijek u prilično svježoj memoriji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Sljedećih mjesec dana bojao sam se hodati, spavati i uopće činiti neku fizičku aktivnost. To je bilo nemoguće, ali sad se osjećam dobro - rekao je za Portovu službenu stranicu.

- Moram biti realan, najvažnije je moje zdravlje. Uzimam lijekove koji mi pomažu, ali samo liječnici mogu reći što mogu ili ne mogu.

To ga, pak, ne spriječava da se prijavi kao kandidat za predsjednika Španjolskog saveza što je i učinio u nastojanju da naslijedi i zamijeni Luisa Rubialesa.

- Zajedno ćemo naš Savez podići na razinu najboljeg nogometa na svijetu. Potpuno sam predan ovoj kandidaturi. Više od 23.000 glasača čekaju nas u transparentnim izborima, a 139 članova skupštine odlučit će.

Kada točno, ne zna se jer korona virus poremetio je sve, pa tako i ove izbore.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare