To je to što me zanima!

Čast za malog junaka! WBC će nazvati novu titulu po njemu

Boksačka organizacija WBC odlučila je uvesti kategoriju između teške i poluteške, a gornja granica bit će joj 101.6 kilograma. Ime će dobiti po šestogodišnjem heroju Bridgeru Walkeru koji je spasio sestru od psa
Vidi originalni članak

Nju sam obgrlio pa je mogao ugristi samo mene. To je bio velik pas, mogao ju je ubiti. A ona je moja mala sestra. Bolje da poginem ja nego ona, riječi su heroja Bridgera (6). Iako mlad i malen, ni trenutka nije pomišljao kad se ispred njega i sestre našao njemački ovčar te ih napao - pravi muškarac stao je u zaštitu!

DOBIO 90 ŠAVOVA OD UGRIZA Ma kakav Fury: Spasio je sestru od psa i postao počasni prvak!

Na licu mu je bilo 90 šavova, liječnici su spašavali što se spasiti dalo nakon višestrukih ugriza psa, a svjetska boksačka organizacija WBC odlučila mu je dati počasnu titulu najhrabrijeg čovjeka na svijetu i - novog svjetskog prvaka po WBC-u koju sada dijele on i Tyson Fury!

POGLEDAJTE VIDEO: Hrgović na treningu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ali to nije sve. WBC je odlučio kako će uvrstiti i novu težinsku kategoriju koja će se zvati 'bridger', upravo kao i spomenuti junak. 

- Odlučili smo uvesti novu kategoriju imena 'bridger' jer je ona itekako potrebna za veliki broj boksača čija se kilaža kreće između 90.7 i 101.6 kilograma. Ime je inspirirano herojem čovječanstva, tim šestogodišnjim dječakom koji je spasio svoju četverogodišnju sestru od napada divljeg psa.

Na dnu teksta slijedi fotografija kako je Bridger izgledao nedugo nakon napada, a za titulu s njegovim imenom će se sad boriti najbolji svjetski boksači. Tad su mu čestitale i svjetske glumačke zvijezde, pa tako i mnogi 'Osvetnici', a on je zasigurno jedan od njih. Pravi superheroj.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • lajh1985 11.11.2020.

    uskoro kategorija svake 2 kile ...mozda bude i za one od 200 kila + kategorija :)

  • zigzag_2 11.11.2020.

    Markenting

  • 11.11.2020.

    17. težinska kategorija u boksu. Glupost.

Komentiraj...
Vidi sve komentare