Obavijesti

Sport

Komentari 7

Ma kakav Fury: Spasio je sestru od psa i postao počasni prvak!

Ma kakav Fury: Spasio je sestru od psa i postao počasni prvak!

Ima 6 godina, stao je između mlađe sestrice i podivljalog psa, trpio ugrize u glavu i lice, uspio ju odvući na sigurno, zaradio 90 šavova i pojas svjetskog prvaka koji dijeli s Tysonom Furyjem. Bridger Walker, junačina!

VIDEO

U sljedećih 4-5 minuta upoznat ćete svog novog junaka, a ako ste meka srca ne 'scrollajte' na samo dno članka jer prizor na fotografiji je uznemirujući.

Wyoming je najnenaseljenija američka savezna država. Planine i zaravni, farmeri, kauboji i ratari, službena životinja - bizon, koji im je i na zastavi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U takvoj se pustopoljini jedan podivljali njemački ovčar okomio na četverogodišnju djevojčicu. Ali nije ju uspio ni dotaknuti. Jer u blizini je bio njen brat, 6-godišnji Bridger Walker. Ju-na-či-na!

Stao je između sestre i psa, trpio ugrize po glavi i licu, a unatoč šoku, strahu, boli i krvarenju ostao dovoljno priseban da sestricu za ruku odvuče na sigurno.

Kada su ga liječnici, nakon što su mu lice zakrpali s 90 šavova, pitali kako se dogodilo da je on sav izgrižen, a sestra nema ni ogrebotine, odgovorio je:

- Nju sam obrglio pa je mogao ugristi samo mene. To je bio velik pas, mogao ju je ubiti. A ona je moja mala sestra. Bolje da poginem ja nego ona.

Fotografiju zašivenog i otečenog Bridgera koji grli voljenu sestru sa svijetom je podijelila i priču ispričala njihova teta Nicole.

Prvi su konkretno reagirali iz svjetske boksačke organizacije WBC, ponudili pomoć koja, hvalabogu, nije potrebna jer najhrabiji od sve braće dobro se oporavlja.

Onda su ga odlučili proglasiti: najhrabrijim čovjekom na svijetu i - novim svjetskim prvakom po WBC verziji. Sada titulu dijele on i Tyson Fury, a Walker je, već dobro oporavljen i sa zaraslim ožiljcima, pozirao sa šampionskim pojasom.

Čestitke su krenule i iz Hollywooda. Chris Pratt, zvijezda 'Avengersa', napisao je:

- Svi ponosni na tebe. I svima si inspiracija. Ja samo glumim heroja, a ti Bridger, ti zaista jesi heroj. Najveći mogući. I najhrabriji mogući.

Vidjeli ste na prvoj fotografiji kako je zagrljaj i zaštitnički stav starijeg brata bio jasan i postojan i prije nego što je Bridger djelom pokazao kako se štite oni koje voliš.

A ovo je fotografija dan-dva nakon borbe za sestrin život. Bridger Walker... Naklon do poda velemajstore. Svjetski prvak za sva vremena! Kapetan Hrabrost.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine