To je to što me zanima!

Cavani: 'Modrić nije zaslužio Zlatnu loptu, nije osvojio SP...'

PSG-ov napadač Edinson Cavani još je jedan od pobornika onih koji smatraju da hrvatski kapetan Luka Modrić nije zaslužio Zlatnu loptu. Urugvajac smatra da je Modrić ne zaslužuje jer nije osvojio SP
Vidi originalni članak

Javio se još jedan!

Nakon što je prije nekoliko dana Eden Hazard rekao kako smatra da Luka Modrić ne zaslužuje Zlatnu loptu jer ga 'nije bilo nigdje nakon Svjetskog prvenstva', sada se protivnicima ideje da Modrić uzme tu prestižnu nagradu novinara priključio i Urugvajac Edinson Cavani.

- Zlatna lopta? Postoje trojica ili četvorica koji je zaslužuju. Varane, Griezmann i Mbappe. Modrić je imao sjajnu sezonu, ali Varane je osvojio Svjetsko prvenstvo - izjavio je napadač PSG-a za RMC Sport.

Očekivana je ova Cavanijeva izjava koji već godinama nastupa u Francuskoj, a Mbappe mu je klupski kolega.

S nestrpljenjem se iščekuje 3. prosinac kada Luka Modrić ima priliku zaokružiti fantastičnu nogometnu godinu za Hrvatsku, prekinuti dominaciju Lionela Messija i Cristiana Ronalda i postati prvi Hrvat koji je osvojio Zlatnu loptu.

Ugledni L'Équipe je u ponedjeljak objavio i službeni video kao najavu za najiščekivaniju sportsku gala večer i tako nam vjerojatno otkrio i tri finalista za glavnu nagradu. Na njihovom službenom kanalu ekskluzivno će se uživo moći pratiti prijenos dodjele nagrada.

Kylian Mbappe, Raphael Varane i Luka Modrić su, sudeći prema redoslijedu pojavljivanja i prostora kojeg su dobili, finalisti Zlatne lopte.

 

Idi na 24sata

Komentari 60

  • DraženČičak-GTi 21.11.2018.

    J...li te oni prodana dušo...

  • MartyMystery 21.11.2018.

    Da sumiramo...U svijetu duuugo nema,a vjerojatno neće ni biti još 2-3 godine,boljih igrača od Messija i Ronalda...A od svih ovih iz "druge lige" igrača-Modrić je definitivno najviše zaslužio dobiti zlatnu loptu.

  • kovač7 21.11.2018.

    Dajte pa cr je najbolji

Komentiraj...
Vidi sve komentare