To je to što me zanima!

Cedevita iz Cibone dovela Tedeschijevog 'zeta' Mazalina

Ovo bi mogla biti prava “sapunica” jer se u hrvatskom prvaku ne žele tako lako pomiriti s činjenicom da su ostali bez velikog talenta pa su najavili žalbu FIBI
Vidi originalni članak

Lovro Mazalin novi je košarkaš Cedevite. Cibona je ostala bez svog 16-godišnjeg dragulja za samo 20 tisuća eura kolika je bila odštetna klauzula u ugovoru s “vukovima”.

Spahija i Cibona imali su ideju da Mazalina priključe prvoj momčadi već iduće sezone, ali on se iznenada odlučio na odlazak.

- I Spahija i Repeša su odlični treneri, no Cedevita je bolje rješenje za moj igrački razvoj - rekao je za Večernji list Mazalin.

Njegovi roditelji također smatraju da je Cedevita u ovom trenutku bolje okruženje za razvijanje njihovog sina.

Lovro odlazi u klub kojemu je glavni sponzor Emil Tedeschi, inače otac njegove djevojke. Transfer Tedeschijevog “zeta” podigao je veliku prašinu. U Ciboni su šokirani transferom i najavili su žalbu FIBI.

Ovo bi mogla biti prava “sapunica” jer se u hrvatskom prvaku ne žele tako lako pomiriti s činjenicom da su ostali bez velikog talenta. Trebali su na to misliti prije.

Mazalin je trenutačno na pripremama U-18 reprezentacije koju od 18. do 28. srpnja čeka juniorsko EP u Latviji, a potom će od 8. do 18. kolovoza igrati na EP-u za košarkaše do 16 godina u Ukrajini. Lovro će se na treningu Cedevite dakle pojaviti tek krajem idućeg mjeseca.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • mustafa 12.07.2013.

    Neznam, kakva je mala ali ovaj dečko izgleda jako ružan. Nos mu je kao međimurski krumpir. Dečko ima 16 godina, ma to je daleko od prave ljubavi.

  • Hrvatica<3 11.07.2013.

    ne mogu vjerovati da je to napravio ....cedevita je bolja za njegov razvoj ..ma daj molim te ,šta ti pričaš ......on i arapović su se ove sezone trebali potpuno priključiti prvoj momčadi ,igrali bi sigurno više nego prošle sezone ......mislim da u svemu tome prste ima njegov otac ,jer je lovro izjavio da sigurno ostaje u ciboni ....cedevita je umjetan klub ,u ciboni bi 100 puta više napredovao

  • anetisi 11.07.2013.

    iskreno, takvi klinci poput mazalina, a prije i šarića, a u nogometu perica iz zadra, koji trče samo za lovom, su ubermega retardirani..ne znam da li je to do njih ili nadobudnih staraca, ali za takve navijam da ne dođu dalje od a1 lige i da se sele svake godine barem 3 puta ko šundov..

Komentiraj...
Vidi sve komentare