Sport

Komentari 8

Cedevita iz Cibone dovela Tedeschijevog 'zeta' Mazalina

Cedevita iz Cibone dovela Tedeschijevog 'zeta' Mazalina

Ovo bi mogla biti prava “sapunica” jer se u hrvatskom prvaku ne žele tako lako pomiriti s činjenicom da su ostali bez velikog talenta pa su najavili žalbu FIBI

Lovro Mazalin novi je košarkaš Cedevite. Cibona je ostala bez svog 16-godišnjeg dragulja za samo 20 tisuća eura kolika je bila odštetna klauzula u ugovoru s “vukovima”.

Spahija i Cibona imali su ideju da Mazalina priključe prvoj momčadi već iduće sezone, ali on se iznenada odlučio na odlazak.

- I Spahija i Repeša su odlični treneri, no Cedevita je bolje rješenje za moj igrački razvoj - rekao je za Večernji list Mazalin.

Njegovi roditelji također smatraju da je Cedevita u ovom trenutku bolje okruženje za razvijanje njihovog sina.

Lovro odlazi u klub kojemu je glavni sponzor Emil Tedeschi, inače otac njegove djevojke. Transfer Tedeschijevog “zeta” podigao je veliku prašinu. U Ciboni su šokirani transferom i najavili su žalbu FIBI.

Ovo bi mogla biti prava “sapunica” jer se u hrvatskom prvaku ne žele tako lako pomiriti s činjenicom da su ostali bez velikog talenta. Trebali su na to misliti prije.

Mazalin je trenutačno na pripremama U-18 reprezentacije koju od 18. do 28. srpnja čeka juniorsko EP u Latviji, a potom će od 8. do 18. kolovoza igrati na EP-u za košarkaše do 16 godina u Ukrajini. Lovro će se na treningu Cedevite dakle pojaviti tek krajem idućeg mjeseca.

Najčitaniji članci