To je to što me zanima!

Cedevita izgubila od Fenera u finalu, Zadar dobio Galatasaray

Završen je pripremni klupski turnir "Zadar Basketball Tournament". Pobijedila je momčad Fenerbahçea koja je svladala Cedevitu u finalu, treća je Alba, a peti Zadar
Vidi originalni članak

Košarkaši Cedevite nisu uspjeli osvojiti pripremni turnir u Zadru. Nakon pobjeda protiv Albe i Galatasaraya, izabranici Jasmina Repeše izgubili su od Fenerbahçea 75-68. Iako je utakmica bila izjednačena, pogotovo u prvom poluvremenu, Turci su na kraju bili ti koji su se odvojili i došli do naslova.

Najučinkovitiji u redovima hrvatskog prvaka bio je Tomislav Zubčić s deset poena, a Fener je predvodio Goudelock s 20 koševa.

U ranijem programu Alba je pobjedom nad Darüşşafaka 75-68 došla do trećeg mjesta, a Zadrani su ugrabili peto mjesto pobjedom nad Galatasarayem 75-67. Josip Sobin zabio je 23 poena, a Ive Ivanov, koji je na kraju uzeo titulu najboljeg strijelca turnira, ubacio je 21.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • gospon fulir 26.09.2014.

    Ova umjetna Cedevita je toliko odbojan klub da je to nevjerojatno. Želim joj čim više poraza u novoj sezoni. Samo Cibona.

  • uuupppsss 22.09.2014.

    Raduje me pobjeda protiv Galatasaraya koji slaže momčad za završnicu euro lige. Neznam kakvo će pravo izdanje Galatasaraya, ali ovaj rezultat mi uljeva optimizam za novu sezonu

  • Faxton 22.09.2014.

    Pa kako tako slabo ise.. ne ide mi nikako u glavu

Komentiraj...
Vidi sve komentare