To je to što me zanima!

Cedevita po prvu pobjedu, MZT je jedini lošije započeo sezonu

Hrvatski prvak prve dvije utakmice izgubio je ukupno 34 razlike, a samo večerašnji protivnik doživio je dva teža poraza. Pobjeda protiv MZT-a je "pod mus"
Vidi originalni članak

Nakon što je na otvorenju sezone doma izgubila od Budućnosti, a onda u Beogradu teško stradala protiv branitelja naslova Crvene zvezde, Cedevita u četvrtak mora pobijediti MZT ako ne želi ovako rano izgubiti korak s najboljima u ABA ligi.
Zapravo, MZT jedini nakon dva kola ima lošiju koš-razliku od Cedevite. Makedonci su od Zvezde izgubili 22, a od Partizana 31 razlike.

- Teško je objasniti te poraze tolikom razlikom jer su dobro izgledali na pripremnom turniru u Sarajevu, ali ni mi nismo dobro startali, pa nam je s tog aspekta ova utakmica izuzetno važna - rekao je Filip Krušlin, pridošlica iz Cibone.

Njegov bivši klub krenuo je s 2-0, a Cedevita s 0-2.

- Definitivno nismo dobro izgledali na prve dvije utakmice, nadam se da je to samo trenutačno. Dobro smo trenirali i očekujem da budemo puno bolji. Ne možemo u ovom stanju očekivati da ćemo napadački biti perfektni, ali obrana će biti na puno boljoj razini i potrudit ćemo se osvojiti prve bodove - najavio je trener Veljko Mršić.

Utakmica je u 17 sati u Dvorani II Doma sportova.
 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare