To je to što me zanima!

Cedevita se pridružila Zadru, Igokea nije mogla ni preko 60

U utakmici koju nitko neće prepričavati unucima, hrvatski je prvak svladao Igokeu s 67-56. Luka Babić s deset koševa bio je jedini dvoznamenkasti strijelac u Cedeviti
Vidi originalni članak

Veljko Mršić predstavio je novu Cedevitu zagrebačkoj publici, no malo tko će otići kući s lijepim uspomenama poslije dvoboja prvog kola regionalne lige. Igokea je ostala na 56 koševa, a Cedevita zabila 11 više, pa će upisati prvu pobjedu i početi se pripremati za gostovanje kod Sutjeske u Crnoj Gori u nedjelju. 

Iako je hrvatski prvak stalno bio na desetak koševa prednosti, Igokea je stigla s dvije vezane trice Aleksandra Ćapina i Miroslava Pašajlića na samo 58-54 u posljednjih pet minuta. No minuta odmora Mršića i dizanje ritma u obrani sačuvali su prednost bijelo-crvenih, gosti su zabili tek dva koša do kraja utakmice. 

Luka Babić s deset koševa bio je jedini dvoznamenkasti strijelac kod pobjednika. Luka Žorić debitirao je s osam koševa, Jacob Pullen zabio je isto toliko, a James White predstavio se s pet koševa i četiri asistencije. 

Kod gostiju je Ćapin završio 15 koševa, a vrijedi istaknuti i nesvakidašnji učinak Vuka Radivojevića. Prekaljeni košarkaš iz Srbije šutirao je trice 0/10.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Hladni Pan 03.10.2015.

    Niste napisali koliko je navijača bilo na utakmici!??? Ja sam prolazio uz malu dvoranu kad sam išao na hokej pa sam vidio više redara i policajaca nego navijača!

  • Rvatina123 02.10.2015.

    sto niste malo Zadra pohvalili.Nije ni njemu cibona zabila vise od 60 naprotiv,jedva je prosla 50

  • mesuney 02.10.2015.

    Cedevita ove sezone za razliku od prosle ima euroligasku ekipu, ovo danas je dobro za pocetak, ali jedino sto mene brine je trener, nema iskustva, danas je bezveznim izmjenama skoro vratio Igokeu u utakmicu, ali vidjet cemo, po meni su trebali naci nekog iskusnog trenera.

Komentiraj...
Vidi sve komentare