To je to što me zanima!

Čeka ih velika utakmica, a Kahn radi reda u svlačionici: Jezikova juha za nogometaše Bayerna

Moramo pronaći formu. Jedina konstanta koju imamo je da nismo konstantni. Imamo 20 reprezentativaca u momčadi, kvalitete ne fali, ali nedostaje nam volje, rekao je Kahn
Vidi originalni članak

Preuzeo je klupu nakon što se Bayern zahvalio Julianu Nagelsmannu (35), a od tad je Thomas Tuchel (49) s Bavarcima ispao iz Kupa od Freiburga (2-1), na pragu je ispadanja iz Lige prvaka nakon poraza od Manchester Cityja (3-0), a u prvenstvu ima dva boda prednosti (59) ispred Borussije Dortmund (57).

Razljutilo je to navijače, ali i jednog od glavnih klupskih operativaca izvan terena Olivera Kahna (53) koji je još od nogometne karijere poznat po eksplozivnom temperamentu. Dao je intervju za Bild i 'oprao' svlačionicu.

- Nogometaši Bayerna moraju znati ono za što mi se prema njihovim igrama čini da ne znaju. Moraju znati tko je Bayern, a posebno u odlučujućoj fazi sezone. Imamo šanse protiv Cityja, ali to moramo pokazati na terenu. Tuchel mora riješiti neke stvari, bilo je teških kikseva u posljednje vrijeme - objasnio je Kahn pa nastavio: 

A NA LJETO I 'PEDALA' Mane udario Sanea: Čeka ga najveća kazna u povijesti kluba

- Moramo pronaći formu. Jedina konstanta koju imamo je da nismo konstantni. Imamo 20 reprezentativaca u momčadi, kvalitete ne fali, ali nedostaje nam volje.

Imao je što i za reći sportski direktor Hasan Salihamidžić (46), ali on to radi 'u četiri oka'.

- Nema vremena za isprike, svaki nogometaš mora pokazati da je dovoljno dobro za Bayern. Blizu je kraj sezone, a tad će se znati tko će dobiti papire - zaključili su njemački kolege.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • john doe2 19.04.2023.

    E moj Kahn pa nije Liga prvaka Bayernova prcija kao Bundesliga. Liga prvaka je Realova prcija. I da jos nesto, City ce vas pomest sa pola gasa.

  • 19.04.2023.

    City je za vas ipak prevelik zalogaj

Komentiraj...
Vidi sve komentare