To je to što me zanima!

Čemu ovo? Riječki huligani su bakljama gađali svečanu ložu!?

Nastao je kaos na tribinama. Fran Jović prekinuo je susret dok se situacija ne smiri, a interventna je uletjela na tribinu gdje su smješteni navijači Rijeke kako bi uvela red
Vidi originalni članak

Bila je to nogometna fešta na Poljudu u finalu Kupa Hajduka i Rijeke (3-1). Spektakl na terenu uz fantastičnu atmosferu s tribina. Četiri gola, pregršt sjajnih poteza, a onda krajem utakmice nažalost scene koje ne želimo gledati. Divljaštvo je opet predvladalo zdravi razum i pokvarilo nogometni praznik u Splitu. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U 88. minuti, u trenucima kada je Hajduk vodio 3-1, četiri baklje su doletjele u ložu na zapadnoj tribini gdje se nalaze čelni ljudi Rijeke. I dalje je nejasno tko ih je bacio, ali obzirom na reakciju ostalih navijača koji su zvižducima osudili ovaj čin, čini se da su baklje odletjele s tribine gdje se nalazi Armada.

Nastao je kaos na tribinama. Fran Jović prekinuo je susret dok se situacija ne smiri, a interventna je uletjela na tribinu gdje su smješteni navijači Rijeke kako bi uvela reda. 

Nakon dvije i pol minute prekida, sudac je nastavio utakmicu i priveo ju kraju. Nakon posljednjeg sučevog zvižduka nastala je ludnica na Poljudu. Navijači domaće momčadi uletjeli su u teren i okupirali igrače Hajduka nakon što su osvojili trofej nakon devet godina čekanja. Bit će ovo duga noć u Splitu. 

Idi na 24sata

Komentari 90

  • dino86_1 27.05.2022.

    hajduk bi dobia samo takvu kaznu

  • vabec 27.05.2022.

    A sad misu i za njih.Ae

  • Mr. Spock 27.05.2022.

    Napokon uvesti drakonske kazne. Svaki ovakav čin tretirati kao pokušaj ubojstva i sve držati na kratkom lancu, a organizatoru utakmice kazna za propust. Samo, ima li itko britak kao Margaret Thatcher? Pa i ptice na grani znaju da se ogroman dio pirotehnike unese preko djece, a nitko ih ne pregledava, još pogotovo dok su roditeljima u naručju

Komentiraj...
Vidi sve komentare