To je to što me zanima!

Čemu to, dragi Grci?! Modriću montirali aferu s manekenkom

SCHIFO REAGIRAO Poslije izbacivanja Grčke bivši i sadašnji Vatreni otišli su malo proslaviti veliku pobjedu. No, grčki tabloidi od toga su uradili cirkus kojeg je na svom Facebooku objasnio Gordon Schildenfeld
Vidi originalni članak

Hrvatska je u nedjelju potvrdila odlazak na Svjetsko prvenstvom 'nulom' u Pireju poslije maksimirske rapsodije (4-1) tri dana ranije. Grci su zasluženo otpali i sada Dalićevi izabranici odlaze svojim klubovima odraditi obaveze koje će trajati sve do ljeta 2018. kada kreće ono što svi čekamo - ruski Mundijal.

Poslije nedjeljne utakmice dio reprezentativaca se vratio u Hrvatsku, neki su ostali u Ateni proslaviti uspjeh. Kako naši nogometaši imaju dugu tradiciju igranja u grčkim klubovima, naše su aktualne reprezentativce tamo dočekali oni bivši.

Danijel Pranjić, Mladen Petrić i Gordon Schildenfeld organizirali su izlazak Luki Modriću, Ivanu Perišiću i Šimi Vrsaljku.

Nevjerojatno, ali grčki mediji sutradan su pisali o aferi našeg kapetana Luke Modrića i tamošnje manekenke Rie Tsige.

To je natjeralo Schifu da putem svog Facebooka objasni situaciju.

- Dočekali smo naše prijatelje i naravno, kako smo već godinama vezani uz Atenu, poznamo i neke ljude. Tako smo i organizirali posjet jednom klubu, u kojem je svirala jedna od najvećih grčkih glazbenih zvijezda, Nikos Vertis. Rezervirali smo stol, bili smo tamo nekih sat vremena, i potom smo išli dalje. No, ono što je najvažnije, pokraj mene je sjedila moja supruga Christina Marsellou, a ne Ria Tsiga, inače prijateljica moje supruge i grčka manekenka. Ona čak i nije bila u tom klubu - rekao je bivši stoper Vatrenih za tportal pa dodao:

- Sramotno što su napravili Riji. Istina, stavili su njezinu fotografiju uz našeg Luku Modrića, ali kroz tekst su nju krenuli blatiti. Luku nisu spominjali u tekstu, ali bilo je dovoljno da stave njegovu fotografiju. Zbilja neugodno, pa sam morao reagirati. Mediji u Grčkoj, naravno ne svi, vole takve situacije. Kada im dođu zvijezde, a Luka Modrić to definitivno jest, žele izmisliti skandal.

Idi na 24sata

Komentari 89

  • filip68 19.11.2017.

    On nije grk nikakav on je igro u dinamu i onda je preso igrat u grcku i kako grk moze bit rođen u šibeniku jebote pita

  • na1987 16.11.2017.

    a dobro, varao je Vanju davno, ne vjerujem da bi sad...

  • Franz von Drkensson 16.11.2017.

    Dao je modric njoj desnom vanjskom u dupence

Komentiraj...
Vidi sve komentare