Obavijesti

Sport

Komentari 89

Čemu to, dragi Grci?! Modriću montirali aferu s manekenkom

Čemu to, dragi Grci?! Modriću montirali aferu s manekenkom
1

SCHIFO REAGIRAO Poslije izbacivanja Grčke bivši i sadašnji Vatreni otišli su malo proslaviti veliku pobjedu. No, grčki tabloidi od toga su uradili cirkus kojeg je na svom Facebooku objasnio Gordon Schildenfeld

VIDEO

Hrvatska je u nedjelju potvrdila odlazak na Svjetsko prvenstvom 'nulom' u Pireju poslije maksimirske rapsodije (4-1) tri dana ranije. Grci su zasluženo otpali i sada Dalićevi izabranici odlaze svojim klubovima odraditi obaveze koje će trajati sve do ljeta 2018. kada kreće ono što svi čekamo - ruski Mundijal.

Grcka - Hrvatska

Poslije nedjeljne utakmice dio reprezentativaca se vratio u Hrvatsku, neki su ostali u Ateni proslaviti uspjeh. Kako naši nogometaši imaju dugu tradiciju igranja u grčkim klubovima, naše su aktualne reprezentativce tamo dočekali oni bivši.

Danijel Pranjić, Mladen Petrić i Gordon Schildenfeld organizirali su izlazak Luki Modriću, Ivanu Perišiću i Šimi Vrsaljku.

Nevjerojatno, ali grčki mediji sutradan su pisali o aferi našeg kapetana Luke Modrića i tamošnje manekenke Rie Tsige.

To je natjeralo Schifu da putem svog Facebooka objasni situaciju.

http://m.contra.gr/Columns/contra-epithesi/croatia/h-gnwsth-gayrina-poy-synodeyse-ton-montrits-ston-verth.4937371.html ...

Posted by Gordon Schildenfeld on Tuesday, November 14, 2017

- Dočekali smo naše prijatelje i naravno, kako smo već godinama vezani uz Atenu, poznamo i neke ljude. Tako smo i organizirali posjet jednom klubu, u kojem je svirala jedna od najvećih grčkih glazbenih zvijezda, Nikos Vertis. Rezervirali smo stol, bili smo tamo nekih sat vremena, i potom smo išli dalje. No, ono što je najvažnije, pokraj mene je sjedila moja supruga Christina Marsellou, a ne Ria Tsiga, inače prijateljica moje supruge i grčka manekenka. Ona čak i nije bila u tom klubu - rekao je bivši stoper Vatrenih za tportal pa dodao:

- Sramotno što su napravili Riji. Istina, stavili su njezinu fotografiju uz našeg Luku Modrića, ali kroz tekst su nju krenuli blatiti. Luku nisu spominjali u tekstu, ali bilo je dovoljno da stave njegovu fotografiju. Zbilja neugodno, pa sam morao reagirati. Mediji u Grčkoj, naravno ne svi, vole takve situacije. Kada im dođu zvijezde, a Luka Modrić to definitivno jest, žele izmisliti skandal.

 

#summer is back🌞

Objavu dijeli Ria Tsiga (@riatsiga)

 

Missing those sunny days..

Objavu dijeli Ria Tsiga (@riatsiga)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 89
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba