To je to što me zanima!

Čerček, Mujčin i ekipa stigli su na Maksimir za 'Plavu noć'...

Stigli su i sadašnji prvotimci Dinama koji ne konkuriraju za sutrašnji nastup protiv Intera (Dilaver, Stojanović, Gavranović, Ćuže, Marin), a tu je stigao i trener Nenad Bjelica sa suprugom
Vidi originalni članak

U zagrebačkom Maksi Pubu podno južne tribine organizirana je Plava noć. Čelnici Dinama na taj su način proslavili 20. godišnjicu obiljetnice povratka imena Dinamo.

Na lijepoj svečanosti okupilo se oko 250 uzvanika, bilo je tu puno bivših igrača (Čerček, Rora, Mujčin, Krznar, Cvitković...). Stigli su i sadašnji prvotimci Dinama koji ne konkuriraju za sutrašnji nastup protiv Intera (Dilaver, Stojanović, Gavranović, Ćuže, Marin). Bili su i Dinamovi povjerenici iz čitave Hrvatske, kao i Nenad Bjelica sa svojom suprugom.

Na početku 'plavog druženja' okupljenima se obratio predsjednik kluba Mirko Barišić, a igrači su sa svojim trenerom Nenadom Bjelicom izvlačili pobjednike na klupskoj tomboli, nagrađenima su pripali poklon paketi Dinama. Zanimljivo, među okupljenima se našao i bivši igrač Dinama, a današnji trener Intera Željko Petrović koji će sutra u 15 sati 'modrima' biti na suprotnoj strani.

Cijelo druženje traje do 23 sata, iako su igrači i puno ranije otišli svojim kućama.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • domagoj264 23.02.2020.

    Jel moguce da je seljak došao u trenirci 🙄🙄

  • It's kišing 23.02.2020.

    Puno ranije otišli svojim kućama... Aha, sve se bojim... Sad se već baulja negdje... Samo zabava

Komentiraj...
Vidi sve komentare