To je to što me zanima!

Červar bijesan na 'igračine': Oni razvikani nek spuste krila

Neki igrači sa manje reputacije su pokazali kako treba igrati. Ravnić je dokaz da ne igraju imena. Razvikani igrači moraju spustiti krila. Bez velike borbe cijelog tima ne može se pobijediti, rekao je Červar
Vidi originalni članak

Hrvatska rukometna reprezentacija odigrala je 33-33 protiv reprezentacije Bosne i Hercegovine u prvoj pripremnoj utakmici na Croatia Cupu u Poreču. 'Kauboji' su danas izgledali daleko od idealnog, a toga je svjestan i izbornik Lino Červar.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Neki igrači sa manje reputacije su pokazali kako treba igrati. Ravnić je dokaz da ne igraju imena. Razvikani igrači moraju spustiti krila. Bez velike borbe cijelog tima ne može se pobijediti. Ne igra pojedinac, već tim. Ne možemo primiti preko 30 golova ako želimo nešto napraviti. Ova utakmica nam je pomogla da se spustimo na zemlju - rekao je Červar pa dodao: 

- Čestitam protivniku, koja je skromnija ekipa na papiru, ali su pokazali kako treba da se bori - poručio je Červar.

Hrvatska je imala četiri pogotka prednosti nekoliko minuta prije kraja, no nije uspjela mirno privesti utakmicu kraju i na koncu je završilo remijem.

Kod Hrvatske istaknuo se Igor Karačić sa sedam golova, a Luka Stepančić i Luka Cindrić zabili su po četiri pogotka. Momčad Bosne i Hercegovine predvodio je Marko Panić sa deset golova.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • NEOPISIVO 05.01.2020.

    Polako nam rukomet ide u smjeru košarke. Do sada je bilo slabo siješ, a dobro žanješ. Ne može to tako vječno.

  • balic1 05.01.2020.

    Lino mora otic

  • 05.01.2020.

    Kako se osjeća ovaj "naš" Karačić kada igra protiv brata koji nosi dres svoje domovine? Samo pitam.

Komentiraj...
Vidi sve komentare