To je to što me zanima!

Červar napravio treću zamjenu i u sastav uvrstio Lovru Jotića

Lino Červar je uoči večerašnje utakmice protiv Švedske napravio treću izmjenu u sastavu. Među prvotimce je upao Lovro Jotić koji je zadnjih nekoliko dana proveo u statusu pričuve
Vidi originalni članak

Novo ime među 'kaubojima'!

U sastav je upao mladi srednji vanjski PPD Zagreba - Lovro Jotić. Veliki hrvatski talent na Svjetsko prvenstvu u Njemačkoj i Danskoj upao je naknadno. Nakon ozljede Luke Cindrića koji se vratio u Hrvatsku, Lino Červar je za utakmicu protiv Francuske umjesto njega pozvao Jotića.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Lovro Jotić trenirao je s 'kaubojima' nekoliko dana, a sada mu je Červar dao priliku napravivši treću izmjenu u sastavu. Ispao je robusni Alen Blažević koji je igrao samo obranu.

Drugo je to veliko natjecanje za Jotića s reprezentacijom, zadnji put je to bilo na Svjetskom prvenstvu 2017. godine u Francuskoj kada ga je u sastav uvrstio tadašnji izbornik Željko Babić

Idi na 24sata

Komentari 4

  • klošar1990 26.01.2019.

    Zanimljivo!Naknadno pozvani igrač ZAGREBA dobije odmah priliku, a jedan od najboljih mladih vanjskih igrača se pošalje doma,jer je igrač NEXE-a! Kada odu prevare od Červara i Gobca, ova repka će iči na bolje, do tada nam je i ovo previše!

  • Bezimen@ 26.01.2019.

    Bez komentara ...

  • croarmy47 26.01.2019.

    Protiv Brazila, trebao je izmjenit sebe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare