To je to što me zanima!

Červar umjesto Ravnića uvodi brončanog 'kauboja' Brozovića

Brozović je pozvan čim se pojavila ozljeda Marina Marića (jutro prije utakmice sa Srbijom), a subota bi mogla biti debi na ovome prvenstvu za stasitog Splićanina koji nosi dres Hannovera...
Vidi originalni članak

Lino Červar u subotu ima prvi 'pravi' ispit na prvenstvu,  a upravo prije njega odlučio se za promjenu u kadru. Na teren će istrčati pivot Ilija Brozović (28) umjesto Valentina Ravnića. 

Brozović je pozvan čim se pojavila ozljeda Marina Marića (jutro prije utakmice sa Srbijom), a subota bi mogla biti njegov debi na ovome prvenstvu. 

Podsjetimo, Marino Marić nije bio na terenu protiv Srbije. Na jutarnjem treningu ulovila su ga leđa pa ga je Lino odlučio poštedjeti, naravno, sve uz nadzo i savjete liječničkle ekipe hrvatske rukometne reprezentacije predvođene dr. Krešimirom Rotimom.

Brozović je do sada 34 puta nastupio za hrvatsku reprezentaciju i upisao je 38 golova. Bitno je naglasiti kako su ti nastupi bili, između ostalog, na EP-u 2016. u Poljskoj kada je Hrvatska osvojila brončanu medalju.

Ovaj 1.95 m visoki Splićanin rukometni je put započeo u Metkoviću, nastavio u Zagrebu, a onda otputovao u Bundesligu. Prvo je igrao u Hamburgu, potom u kielskim 'zebrama', a od 2017. nosi dres Hannovera. 

Hrvatska i Njemačka susrest će se u subotu s početkom u 20:30, a izravan prijenos možete gledati na RTL-u.

 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • arow 18.01.2020.

    Strlek,Strlek Lijeva krila slabo prolaze,dodaj Lino Strleka Mandicu

  • Rakinator 18.01.2020.

    Usudio bih se reći da je Ašanin lošiji nego Alilović na zadnjih nekoliko turnira EP + SP (2014,2015,2016,2018). Dečko kao da ima još više straha nego on i nema motivacije. Nećemo ni broncu osvojit bez solidne rezerve. Šego ne može sve sam.

  • CoolRi 18.01.2020.

    Jaa pogreno napisem slovo dobijem zuti ove Yolise Molise Folise o sex klubovima na svakom komentaru !!!! Admine ????????

Komentiraj...
Vidi sve komentare