To je to što me zanima!

Červar uoči Francuza: Duvnjak trenira po posebnom režimu...

Imali smo nevjerojatnu podršku u Zagrebu gdje je publika pokazala da Hrvatska nije samo zastava, grb i himna, rekao je Lino Červar. Kauboji u srijedu u 20.30 sati igraju odlučujuću utakmicu s Francuzima
Vidi originalni članak

Kauboji su nakon velike pobjede protiv Norveške u nedjelju imali slobodan dan, a u ponedjeljak su najavili utakmicu protiv Francuske. Rukometni klasik na rasporedu je u srijedu u 20.30 sati.

- Duvnjak je u fazi rehabilitacije, pod liječničkim je nadzorom i trenira po posebnom režimu - rekao je Lino Červar, kojeg su zasmetale kritike o zagrebačkoj publici kao kazališnoj. 

- To nije istina. Imali smo nevjerojatnu podršku u Zagrebu gdje je publika pokazala da Hrvatska nije samo zastava, grb i himna, nego ukupnost svih građana. Hvala svima na podršci, javio mi se vaterpolski izbornik Tucak, vidio sam nogometnog izbornika Dalića - rekao je Červar i nastavio o našem sljedećem suparniku:

- Francuzi imaju novih igrača, to je reprezentacija sastavljena od toliko sjajnih rukometaša... Superiorni su u mlađim kategorijama, imaju jaku ligu u kojoj stasaju - rekao je Lino.

POGLEDAJTE VIDEO

POGLEDAJTE ŠTO JE JOŠ REKAO LINO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 33

  • babl123 22.01.2018.

    Po meni Marić treba biti prvi pivot. Voriju svaka cast al nije to to. Kad je god stavio Marica u igru gol je slijedio. Nije mi jasno cemu guranje Vorija??

  • ServiSluge 22.01.2018.

    Ako Francuzi dobiju srbe, što ce se najvjerojatnije i desiti, tada će oni biti prvi u grupi i mogu izgubiti prvo mjesto samo ako ih mi dobijemo sa 9 golova razlike, što realno nema nikakve šanse. Prema tome navijajmo večeras za Francuze da pobijede srbe i tako nam olakšaju posao da ih skinemo sa 2-3 golova razlike u jednoj utakmici kojoj ce pristup francuza biti daleko ležerniji nego kad bi im bila potrebna pobjeda. Odigrat ce taman toliko da ne izgube sa više od 3 glova a to odgovara i njima i nama. Prema tome pustite vi te priče selektora srbije Cvetkovića koji poziva da se navija za njih jer od njih nikad koristi niti vajde nismo imali niti čemo ikada imati. Za nas je uvijek najbolje kad oni izguber :D

  • Conor-McGregor 22.01.2018.

    Meni je Lino dobar ok nikad nisam pljuvo po njemu...nije čovijek kriv što je Alilović glumio duha na golu i to što mi mislimo da smo najbolji...sviđa mi se njegov tretman kod igraca kog neide vadi...šalji na tribine...čovijek reagira odma.I ako izgubimo od Fra.nije nikako čudo jer oni vladaju rukometom tako da netreba pljuvat treba stvari sagledat realno i do ku.ca!

Komentiraj...
Vidi sve komentare