To je to što me zanima!

Česi, vi ovakve adute nemate! 'Vatreni' dobili vatrenu podršku

Atraktivna Nina Phoenix 'vatrenima' je poslala video podrške, a objavila je i nekoliko fotografija u kupaćem kostimu na kockice. Uz ovakvu podršku odmah će im biti lakše zaigrati
Vidi originalni članak

Hrvatska u petak igra drugu utakmicu ovog Eura s Česima, a uoči tog susreta na Instagramu imat će vatrenu podršku!

Tu podršku poslala im je atraktivna djevojka koja se predstavlja kao Nina Phoenix. Na Instagramu ima više od 200 tisuća pratitelja, a ima i profile na Only Fans i Patreon stranicama gdje djevojke nerijetko objavljuju golišave fotografije i taj sadržaj naplaćuju.

POGLEDAJTE VIDEO: Nina Phoenix daje podršku 'vatrenima'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nina je u kupaćem kostimu na kockice na dan utakmice s Englezima zapjevala hit 'Igraj moja Hrvatska' i poslala poljubac koji će igrače zasigurno motivirati u sljedećoj utakmici. Ipak, izgledno je da naši reprezentativci taj video nisu stigli pogledati pa bi im tako on mogao predstaviti motivaciju za sljedeći susret.

O Nini se ne zna puno, a na svom Instagram profilu predstavlja se kao model i fotografkinja. Jedina druga informacija koju je dala je veličina njenih grudi, a otkrila je da joj je opseg grudi 123 centimetra!

Česi, vi ovakve adute nemate!

 

Idi na 24sata

Komentari 326

  • Mi Lan 17.06.2021.

    mozemo li se malo igrati sa tvojim cicama? mozete,ali nemojte daleko 😂😂😂 na jednu legne a sa drugom se pokrije! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 degutantno!!!!!

  • nina0401 17.06.2021.

    fujjjj

  • eustahije_brzic 16.06.2021.

    Ima sise do jaja. Doslovno. 🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare