To je to što me zanima!

"Čestitam Mariju, ali Zdravko je rekao da je vratio licenciju"

Čestitam njegovom sinu na poslu, ali Zdravko je rekao da je vratio licenciju. Obitelj Mamić po zakonu ne smiju biti u upravi kluba ili HNS-u, rekao je Jovanović za JL
Vidi originalni članak

Nakon što je Marca pisala kako je u Modrićevom transferu sudjelovao Mario Mamić, oglasio se i ministar Jovanović.

- On je nebitan! Ne borim se protiv njega već u interesu sporta - rekao je za Jutarnji list.

- Dosta je bilo ismijavanja od ljudi kojima sport služi za osobne interese. Osigurali smo uvjete da Zakoni o sportu budu izglasani. Najstrože će se sankcionirati svaki sukob interesa. Nadam se da će novo vodstvo biti suprotno od MAMA (Mamić-Marković).

Jovanović je demantirao da se na Euru družio s Mamićem.

- Čestitam njegovom sinu na uspješnom poslu. Ali on je rekao da je vratio licenciju. Obitelj Mamić obavlja menadžerske poslove i po zakonu ne smiju biti u upravi kluba ili HNS-u.

OVDJE pročitajte izvorni članak.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • KristianVeliki 29.06.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Iveq 29.06.2012.

    zašto ovaj četnik Jovanović uopće raspravlja o sportu ? nek ide u srbiju i tamo kroji politiku

  • klcboy 29.06.2012.

    "- Čestitam njegovom sinu na uspješnom poslu. Ali on je rekao da je vratio licenciju." pa ja ću poluditi u ovoj državi. Zdravko je rekao da je njegov sin vratio licencu. pa pošalji mu inspekciju, murju, dorh, morh, neke od tih danguba da riješe problem. pazi ministar kaže da je zdravko rekao..... STRAŠNO

Komentiraj...
Vidi sve komentare