To je to što me zanima!

Četiri pobjede domaćina i dva remija za kraj Primere

Nogometaši Atletica remizirali su na gostovanju kod Tenerifa, dok su bod također izvukli igrači Valencije kod Deportiva. Ostali domaćini su slavili
Vidi originalni članak

Atletico Madrid je remizirao kod Tenerifea, a Valencija kod Deportiva u posljednjim utakmicama 15. kola Primere. Atletico kod Tenerifa nije mogao bolje od boda bez svog najboljeg igrača, Sergija Agüera. Poveli su domaći golom Nina već u trećoj minuti. U 21. je izjednačio Jurado.
Valencia je remizirala u La Coruñi u prilično lošoj utakmici. Time je sastav Unaija Emeryja zadržao četvrto mjesto na ljestvici. Ranije danas BiH reprezentativac Haris Medunjanin donio je svojim golom u posljednjoj minuti sva tri boda Valladolidu protiv Sportinga. Nakon vrlo lošeg ulaska u sezonu nogometaši Villarreala su već na devetom mjestu. U nedjelju su došli do treće pobjede zaredom, odnosno četvrte u zadnjih pet utakmica. Ovaj je put s 2-0 pao Racing iz Santandera, strijelci su bili Joseba Llorente i Giuseppe Rossi. Odličan dan domaćina pobjedama su potvrdili Espanyol nad Almerijom i Malaga nad Mallorcom.

Primera, 15. kolo:
Valladolid – Sporting 2-1 (Nivaldo 29, Medunjanin 90 / Luis Moran 13)
Villarreal - Racing Santander 2-0 (Llorente 49, Rossi 72)
Espanyol - Almeria 2-0 (Marquez 45, Coro 81)
Malaga - Mallorca 2-1 (Fernando 23, Forestieri 76 / Julio Alverez 56)
Tenerife - Atletico 1-1 (Nino 3 / Jurado 21)
Deportivo - Valencia 0-0

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare