To je to što me zanima!

Četvrtfinale Kupa: Zadar protiv Slavena po novo iznenađenje

Nakon što su priredili čudo u osmini finala izbacivši branitelja naslova Dinamo na Maksimiru, Zadrani traže pobjedu protiv Slavena. GOŠK dočekuje Lokomotivu
Vidi originalni članak

Utorak i srijeda rezervirani su za prve utakmice Hrvatskog nogometnog kupa, a u današnje dvije utakmice Zadar dočekuje Slaven Belupo (17h) , a dubrovački GOŠK Lokomotivu (13h).

Zadrani su najveći hit dosadašnjeg dijela natjecanja nakon što su u osmini finala u nevjerojatnoj utakmici izbacili branitelja naslova Dinamo preokrenuvši rezultat u produžetku nakon zaostatka 2-0. U domaćem prvenstvu im ne ide dobro, tek su pretposljednja momčad, a od tog istog Dinama proteklog vikenda su primili 'petardu'.

No Kup je sasvim neka druga priča, kao što je momčad Ferda Milina i demonstrirala na Maksimiru, a novo iznenađenje tražit će protiv favoriziranog Slaven Belupa. Četvrtoplasirane momčadi prvenstva.

- Ždrijeb nam i nije bio baš naklonjen. Nadali smo se lakšem suparniku i da ćemo bar uzvrat igrati doma, ali što je tu je. Kad se igraju dvije, onda je najbolje u prvoj pobijediti, makar i minimalno - rekao je trener Zadra Ferdo Milin.

Olakotna okolnost po Zadrane je ta što za Slaven neće igrati Vugrinec, Rak, Batarelo i Pilipović, a posljednji međusobni okršaj prije 10 dana otišao je na stranu Zadra (1-0).

- Moramo biti hrabriji nego što smo bili u prvenstvenom nastupu, tada to nije bilo dobro. Previše smo kalkulirali, nedostajalo je odlučnosti i hrabrosti - rekao je trener Slavena Roy Ferenčina.

U drugoj utakmici koja se igra u Lapadu u 13 sati dubrovački trećeligaš GOŠK će tražiti čudo protiv izrazitog favorita Lokomotive.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • riki1980 20.11.2012.

    Ajde Zadre ,bar išta!

  • Iniesta 8 20.11.2012.

    Zadar-Slaven 1x, Lokomotiva dobiva.U uzvratu će proći Slaven i Lokosi.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare