To je to što me zanima!

Doznajemo: Četvrtoligaš pristao na odgodu Kupa protiv Dinama, ovo je novi termin utakmice

Iz Parka mladeži stigla je suglasnost o odgodi utakmice koja se trebala igrati idući tjedan. Prvak je zatražio odgodu zbog pretrpanog rasporeda ove jeseni
Vidi originalni članak

Radnički nogometni klub Split, bivši dugogodišnji prvoligaš koji se sad natječe u Trećoj nogometnoj ligi Jug, četvrtom rangu domaćeg nogometa, trebao je iduću srijedu, 9. studenoga ugostiti prvaka Dinamo u osmini finala Hrvatskoga nogometnog kupa.

"Modri" su zbog naporne jeseni tu utakmicu htjeli odgoditi, a nedugo uoči početka njihove utakmice protiv Chelseaja dobili su pozitivan odgovor iz Dalmacije, doznaju 24sata.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ovo nije bila situacija kao u ligi, gdje je Dinamo iskoristio džoker i odgodio utakmicu protiv Istre zbog europskih obaveza protiv Salzburga. Kako "modri" imaju utakmicu tri dana prije (Šibenik u Maksimiru) i četiri dana poslije (Rijeka na Rujevici), u HNS je morala stići i suglasnost drugog kluba kako bi došlo do odgode, a ona je stigla gotovo u zadnji tren.

CHELSEA - DINAMO 2-1 Dinamo poveo pa izgubio protiv Chelseaja i ispao iz Europe...

Novi termin utakmice je srijeda, 15. veljače, no i tu je jedan mali upitnik. Naime, prođe li Dinamo u šesnaestinu finala Europske lige, igrat će prvu utakmicu dan kasnije i taj tjedan sigurno ne bi igrao u Parku mladeži. Tad bi se tražio novi termin, a sve bi trebalo biti zaključeno prije 1. ožujka, kad je na rasporedu četvrtfinale Kupa. Tamo se već plasirao Slaven Belupo.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 02.11.2022.

    Ha ha ha ,sta se mozes drugo nadati.kazaliste u kući,sa antom na ćelu.jadni fk krim klubić.

  • 02.11.2022.

    Hahahahahaha u rubriku vjerovali ili ne!!!!

  • RoNaLdO_10 02.11.2022.

    Hahahaha a komedije

Komentiraj...
Vidi sve komentare