To je to što me zanima!

Charlton zamijenio Ji-Sunga i Kagawu: Shinji, dobro došao!

Bobby Charlton (74), legenda Uniteda, danas član vijeća u klubu, na hodniku je sreo Park Ji-Sunga. Mislio je da je on Shinji Kagawa kojeg United želi kupiti od Borussije
Vidi originalni članak

Prilično sam siguran da ćemo dovesti Kagawu. Upravo sam naletio na Bobbyja Charltona. Potapšao me po ramenu i rekao: "Dobro došao u klub, Shinji", napisao je na svom profilu na Twitteru veznjak Manchester Uniteda i Južne Koreje Park Ji-Sung.

Njega je za japanskog igrača i veznjaka Borussije Dortmund Shinjija Kagawu zamijenio legendarni napadač Manchester Uniteda, danas član vijeća u klubu, sir Bobby Charlton (74). 

Kagawa je odbio produljiti ugovor s Borussijom Dortmund, a Manchester United je najavio da ga želi dovesti. Japanac se sastao s Alexom Fergusonom i rekao da je to bilo jako lijepo iskustvo. Engleski mediji navode kako je United ponudio 17 milijuna eura Borussiji za japanskog veznjaka.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Penny Dollar 31.05.2012.

    Ljudi koji sjede u upravi ne znaju vlastite igrace, haha. Malo je smijesno. Aj da je to neki seoski klub u koji dodju 2-3 prinove pa ih se zamjeni slucajno, al Manchester United i lik iz uprave ne prepoznaje igraca koji tu igra vec godinama.

  • denis92 31.05.2012.

    hahaha a park gleda koji k....

  • ILIJA THUNDER 31.05.2012.

    starost cini svoje :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare