To je to što me zanima!

Chelsea dobio bitku za Cahilla: Bolton pristao na osam mil. €

Braniča Boltona Chelsea će platiti oko osam milijuna eura. Klubovi su dogovorili već sve i preostaje samo da se nakon božićnih blagdana Chelsea dogovori s igračem
Vidi originalni članak

Jedan od najboljih stopera Premiershipa Gary Cahill (26), za kojeg su se u ljetnom prijelaznom roku interesirali Arsenal i Tottenham, od siječnja će biti novi igrač Chelseaja.

Prema pisanju The Suna, Bolton i Chelsea dogovorili su odštetu od osam milijuna eura i preostaje još samo da se nakon božićnih blagdana dogovore Cahill i njegov novi klub. Kako 'bluesere' napušta Alex, Andre Villas-Boas je ostao na samo dva klasična stopera Terryju i Luizu i pod hitno mu je trebalo pojačanje u centralnom dijelu zadnje linije. Razlog tako relativno niske odštete je što Cahillu u ljeto 2012. istječe ugovor s Boltonom i čelnici Klasnićeva kluba htjeli su bar nešto zaraditi na jednom od najtraženijih igrača proteklog prijelaznog roka.

Cahill je iskusan premierligaški branič, a odnedavno i engleski reprezentativac. Izdanak je škole nogometa Aston Ville, no nakon brojnih posudbi završio je u Boltonu u koji je došao upravo iz Ville za šest milijuna eura 2008. godine. Za englesku reprezentaciju je debitirao krajem 2010. pod ravnanjem Fabija Capella, a u posljednjim utakmicama odlično je igrao u paru s budućim usigračem u klubu Johnom Terryjem. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • user_79965 21.12.2011.

    na pesu i manageru je odlican aaa fala bogu da su kupili nekog stopera ove godine obrana im je najgoraaaaaaa

  • PeryCFC 21.12.2011.

    kakvi "blueseri" valjda bluesi.. i da cahill bi bio odlično pojačanje za chelsea :)

  • t99 21.12.2011.

    super su ovo odradili, za tako male novce takav dobar stoper. a vrijedi on vise nego luiz, sreca pa mu ugovor istice u boltonu, jedino me zanima kako ce se oni bez njega snaci, i ovako tesko guraju u prvenstvu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare