To je to što me zanima!

Chelsea i Manchester United u borbi za nezadovoljnog Albu?

Prema navodima španjolskih medija Jordi Alba postaje sve nestrpljiviji s Barcinom upravom oko produljenja ugovora. Priliku u tome vide Chelsea i Manchester United koji žele vidjeti Albu u dresu njihovog kluba
Vidi originalni članak

Jordi Alba je jedan od najboljih lijevih bočnih igrača na svijetu, a to je još jednom dokazao ove sezone. Njegove odlične igre nisu prošle neprimijećeno te su Chelsea i Manchester United bacili oko na malenog Španjolca.

I United i Chelsea već dugo muku muče s tom pozicijom i u Albi vide igrača koji bi im odlično došao. Mourinho želi prodati Shawa, s kojim je već dulje u sukobu, a novac od prodaje bi uložio u dovođenje Albe.

S druge strane, Chelsea želi dovesti igrača kako bi Alonso dobio konkurenciju u prvom sastavu te tako počeo ulagati sve više truda na treninzima i utakmicama.

SARKAZAM NA KVADRAT 'Gledat će finale Lige prvaka na TV-u, a mogli su ga igrati'

Iako se njegov odlazak iz Barcelone čini kao znanstvena fantastika izgleda kako je on itekako moguć Prema riječima Albinog agenta Vicentea Floresa, Barcelona odugovlači s produljenjem Jordijevog ugovora, a njega to sve više frustrira.

- U klubu je još uvijek bio Raül Sanllehí kada nam je rečeno da se ne brinemo ništa, da će nas pozvati za obnovu Jordijevog ugovora. Ali mi još uvijek čekamo, a od toga je prošla godina i pol. - rekao je Flores te nastavio:

- Ne razumijemo ništa, možda je to uobičajeno u Barçi ili možda nisu zadovoljni igrama nogometaša koji je uvršten u idealni tim FIFA-e i što je defenzivac s najviše asistencija u europskom nogometu. Ostalo nam je još dvije godine ugovora i vidjet ćemo što će se dogoditi. Mi smo vrlo mirni.

Alba je u Barcu stigao još u ljeto 2012. godine iz Valencija za "sitnih" 14 milijuna eura, a od tada je za katalonskog diva odigrao 246 utakmica u kojima je zabio 12 golova uz 41 podijeljenu asistenciju. 

 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • KingNothing 30.05.2018.

    Citam ove komentare i ne vjerujem. Ispada da je Alba igrac koji treba biti u Cibaliji, a ne top 3 LB na svijetu.

  • realnost1110 30.05.2018.

    Zamislite ovog malog prgavca pod mourinhom. Kakva bi to suradnja bila, bolja od one pepe-mourinho

  • Boki8 30.05.2018.

    Najbolji lijevi bocni trenutno tako mali a tako jak i dinamican daje golove namjesta stigne u defanzvu tehniku jaka pravi moderni bocni igrac.

Komentiraj...
Vidi sve komentare