To je to što me zanima!

Chelsea se izvukao, Arsenalu tek remi, blamaža Tottenhama

Chelsea je iščupao 3-1 pobjedu kod Norwicha u zadnjih pet minuta golovima Hazarda i Williana. Arsenal je igrao 1-1 s WBA, a West Ham je 'pomeo' Spurse 3-0
Vidi originalni članak

Nogometaši Chelseaja bili su nadomak trećem ovosezonskom remiju u 7. kolu Premiershipa, no ipak su uspjeli iščupati pobjedu na gostovanju kod Norwicha u samoj završnici utakmice.

Londončane su u posljednjih pet minuta kad su imali rezultat 1-1, izvukli Hazard i Willian za 3-1 pobjedu čime su zadržali priključak u vrhu za vodećima Liverpoolom i Arsenalom.

Momčad Josea Mourinha odlično je krenula u susret te je povela već u 4. minuti preko Oscara. Gosti su prednost držali sve do 68. minute, kad je domaću momčad razveselio Pilkington zabivši za izjednačenje.

Norwicha je pet minuta dijelilo od boda, no onda je njihovo slavlje 'blitzkriegom' prvo pokvario Hazard zabivši za novo vodstvo 'bluesa' u 85. minuti, a već u sljedećem napadu novo pojačanje Willian potvrdio je pobjedu trećim golom Chelseaja.

Chelsea je skočio na treće mjesto sa 14 bodova.

Priključak za vodećima zadržao je i sjajni Southampton, koji je također stigao do 14 boda domaćom pobjedom nad Swanseajem. Za 2-0 slavlje zabili su Lallana i Rodriguez, a Dejan Lovren igrao je cijelu utakmicu i zaradio žuti karton.

Arsenalu stao pobjednički niz, West Ham ponizio Tottenham

U druge dvije nedjeljne utakmice glavni akteri bile su tri londonske momčadi s različitim učinkom.

Prvoplasiranom Arsenalu stao je pobjednički niz od pet pobjeda na gostovanju kod West Bromwicha, koji je izborio 1-1 remi. WBA je došao do vodstvo golom Yacoba u 42. minuti, a gosti iz Londona su do boda došli golom Wilsherea u 63. minuti. Unatoč remiju 'topnici' su i dalje prva momčad lige, ali sad su izjednačeni s Liverpoolom sa 16 bodova.

U derbiju sjevernog i istočnog Londona na White Hart Laneu West Ham je iznenađujuće 'pomeo' Tottenham 3-0! Pitanje pobjednika odlučeno je u drugom dijelu, a gosti su poveli preko Reida u 67. minuti. Navijače Spursa do kraja su šokirali Vaz Te u 73. i Morrison u 80. minuti.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • ecolozzi 06.10.2013.

    Arsenalu je ovo prilika desetljeća morat će je iskoristit do kraja jer Man. Utd dugo nije bio ovako slab i neuigran.

  • BiTcH pLeAsE 06.10.2013.

    Ovaj Arsenal stvarno nema sreće s ozljedam... Srećom sada se vracaju Walcot Cazorla Podolski, e tek sada ce arsenal da igra !! jedva cekam vidjeti Cazorlu, Ozila i Remseya.. mljac!!

  • marin arsenal 06.10.2013.

    pa wba je ove godine dobio i manutd tako da iako je igra bila nesto slabija danas jako dobar bod na tškom gostovanju,a i ostali jači klubovi će imat problema na tom terenu.bitno da smo i daje na prvom mjestu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare