Obavijesti

Sport

Komentari 12

Chelsea se izvukao, Arsenalu tek remi, blamaža Tottenhama

Chelsea se izvukao, Arsenalu tek remi, blamaža Tottenhama
5

Chelsea je iščupao 3-1 pobjedu kod Norwicha u zadnjih pet minuta golovima Hazarda i Williana. Arsenal je igrao 1-1 s WBA, a West Ham je 'pomeo' Spurse 3-0

VIDEO

Nogometaši Chelseaja bili su nadomak trećem ovosezonskom remiju u 7. kolu Premiershipa, no ipak su uspjeli iščupati pobjedu na gostovanju kod Norwicha u samoj završnici utakmice.

Londončane su u posljednjih pet minuta kad su imali rezultat 1-1, izvukli Hazard i Willian za 3-1 pobjedu čime su zadržali priključak u vrhu za vodećima Liverpoolom i Arsenalom.

Momčad Josea Mourinha odlično je krenula u susret te je povela već u 4. minuti preko Oscara. Gosti su prednost držali sve do 68. minute, kad je domaću momčad razveselio Pilkington zabivši za izjednačenje.

Norwicha je pet minuta dijelilo od boda, no onda je njihovo slavlje 'blitzkriegom' prvo pokvario Hazard zabivši za novo vodstvo 'bluesa' u 85. minuti, a već u sljedećem napadu novo pojačanje Willian potvrdio je pobjedu trećim golom Chelseaja.

Chelsea je skočio na treće mjesto sa 14 bodova.

Priključak za vodećima zadržao je i sjajni Southampton, koji je također stigao do 14 boda domaćom pobjedom nad Swanseajem. Za 2-0 slavlje zabili su Lallana i Rodriguez, a Dejan Lovren igrao je cijelu utakmicu i zaradio žuti karton.

Arsenalu stao pobjednički niz, West Ham ponizio Tottenham

U druge dvije nedjeljne utakmice glavni akteri bile su tri londonske momčadi s različitim učinkom.

Prvoplasiranom Arsenalu stao je pobjednički niz od pet pobjeda na gostovanju kod West Bromwicha, koji je izborio 1-1 remi. WBA je došao do vodstvo golom Yacoba u 42. minuti, a gosti iz Londona su do boda došli golom Wilsherea u 63. minuti. Unatoč remiju 'topnici' su i dalje prva momčad lige, ali sad su izjednačeni s Liverpoolom sa 16 bodova.

U derbiju sjevernog i istočnog Londona na White Hart Laneu West Ham je iznenađujuće 'pomeo' Tottenham 3-0! Pitanje pobjednika odlučeno je u drugom dijelu, a gosti su poveli preko Reida u 67. minuti. Navijače Spursa do kraja su šokirali Vaz Te u 73. i Morrison u 80. minuti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'