To je to što me zanima!

Prekrasni golovi za pobjede: Costa i Mhitarjan su majstori

Da ćemo gledati dobar nogomet pokazao je već sam početak utakmice kada je Lloris sjajno obranio udarac Pogbe. 'Crveni Vragovi' su poveli u 29. minuti. Mhitarjan je pobjegao obrani i zakucao loptu pod gredu
Vidi originalni članak

Chelsea je teškom mukom u prvoj utakmici nedjeljnog programa 15. kola na Stamford Bridgeu s 1:0 pobijedio WBA. Nije to bila utakmica u kojoj su gledatelji mogli uživati jer pravih prilika bilo je jako malo.

Chelsea je uglavnom prijetio iz prekida, a jedini gol na utakmici zabili su u 76. minuti kada je Diego Costa iskoristio neodlučnost McAuleya na desnoj strani, uzeo loptu i sjurio se u kazneni prostor pa onda pogodio sa šest, sedam metara iskosa neobranjivo u suprotni kut.

Chelseaju je to bila deveta uzastopna pobjeda u prvenstvu te su se vratili na prvo mjesto.

- U odličnoj sam formi, ali ne u najboljoj. Najbolji način za napasti je braniti se dobro. Oni su imali neke prilike, ali branili smo se dobro i na kraju zasluženo pobijedili - rekao je Diego Costa nakon utakmice.

United slomio Tottenham

Manchester United je u derbiju 15. kola Premier lige s minimalnih 1:0 dobio Tottenham.

Da ćemo gledati dobar nogomet pokazao je već sam početak utakmice kada je Lloris sjajno obranio udarac Pogbe. 'Crveni Vragovi' su poveli u 29. minuti kada je Mhitarjan pobjegao obrani Spursa i zakucao loptu pod gredu za 1:0.

U 34. minuti nova sjajna prilika za United, no ovog puta Lloris zaustavlja Ibrahimovića.

U razmaku od samo dvije minute, u 63. i 64., Pogba je imao odličnu šansu da udvostruči vodstvo, no prvo je njegov slobodan udarac završio na prečki, a onda je odličan udarac s ruba šesnaesterca sjajno obranio Lloris.

Tottenham je najbolju priliku imao u 70. minuti kada je opalio Eriksen, no udarac je De Gea uspio zaustaviti.

U drugoj utakmici koja se igrala u isto vrijeme Southampton je golom Boufala u 53. minuti dobio Middlesbrough.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • čisti_hrvat 11.12.2016.

    Mhitarjan e Borise Borise i goal.com

  • SDP-ov fan 11.12.2016.

    Govorite šta hoćete a do sad Pogba jedan od najboljih igrača Uniteda. Po meni još nije imao ekstremno lošu utakmicu i radi točno što se od njega očekuje. Sve u svemu mene je zadovoljio.

  • nokia010 11.12.2016.

    Cestitam Celziju. Moj Liverpul mora da kupi jos jednog stopera uz Matipa, inace slaba vajda. YNWA!

Komentiraj...
Vidi sve komentare