To je to što me zanima!

Chelsea je kupio talentiranog golmana Zagreba Karla Žigera

Karlo Žiger (12) viši je od 180 centimetara, a njegova nadarenost nije promakla skautima Chelseaja. Karlo je potpisao ugovor s londonskim klubom do '22. godine
Vidi originalni članak

Karlo Žiger, 12-godišnji golman NK Zagreb, stigao je u akademiju Chelseaja. U pratnji oca Darka potpisao je ugovor do 2022. godine.

U Zagrebu mu je trener bio Željko Nježić.

- Karlo je u posljednjih pet godina pokazao raskoš talenta, odmah sam to primijetio. Prije konačnog odlaska u London bio je u Chelseaju tri puta u njihovim kampovima za nadarene igrače. Pomno su ga promatrali prije nego što su ga odlučili uzeti - kazao je Nježić i dodao:

- Čuo sam se s njim, rekao mi je da su oduševljeni njegovim znanjem engleskog jezika, već je krenuo u njihovu školu.

Chelsea je već kupio Mateja Delača i Stipu Pericu...

Idi na 24sata

Komentari 52

  • bruno301 07.03.2014.

    Samo nedo Bog da završi ko Delač...

  • dakiG 07.03.2014.

    ne svidja mi se...po meni bolje da je malo ostao u Zg. i sacekao neki drugi klub,ne mora biti jedan od najjacih u Europi..ali gledajte,kupili su Mateja Delaca golman kao i ovaj,i gdje je sada? u FK SARAJEVO..nije da omalovazavam ali eto..po meni je bolje da je saceko malo pa vidio sta i kako..ali svejedno..sretno mu..

  • tomi5skc 07.03.2014.

    daj ljudi sta vi brijete tu nes serete, pa karlo nije potpiso za bilo kakav klub i on je vec uspio ako se imalo razumijete u nogomet, samo je messi potpisao za barcu s 13god. Zato Žiga sretno :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare