To je to što me zanima!

Chelseaju trofeje nose korneri: U oba finala izveo ih je Mata

Prošle sezone ih je u finalu Lige prvaka nadigrao Bayern, kao i ove Benfica u EL-u no presudili su prekidi, točnije korneri. Isti je izvođač oba kornera, preziva se Mata
Vidi originalni članak

Chelsea se osvajanjem Europske lige upisao u povijesne knjige, prva su momčad koja je nakon osvajanja Lige prvaka u idućoj sezoni osvojila EL. Postali su i 4. momčad u povijesti koja je osvojila sva tri najprestižnija europska natjecanja, LP, EL i Kup kupova. S obzirom na to da se još ne zna pobjednik s Wembleya između Bayerna i Borussije D., oni su aktualni prvaci oba europska klupska natjecanja.

A oba su osvojila na identičan način. Prošle sezone ih je nadigrao Bayern, kao i ove Benfica, no presudili su prekidi, točnije korneri.

Didier Drogba zabio je glavom nakon kornera za produžetke i slavlje nakon penala. Branislav Ivanović zabio je večeras, pogađate, na isti način - glavom nakon kornera. 

Možda niste primijetili, ali isti je izvođač oba kornera i to s iste strane, zove se Juan Mata...

Idi na 24sata

Komentari 33

  • CFC 1905 16.05.2013.

    Navijać sam Chelsea, ali prije svega moram biti iskren, igra kluba za kojega navijam nije bila na razini Europskih prvaka, ali nitko me ne može uvjeriti da pobjeda nije zaslužena. U klubu se događaju stvari pored kojih je teško dati sve od sebe (mjenjanje trenera kao na traci, ne produživanje ugovora kapetanima...) i to je sigurno utjecalo na rezultate. Ali Chelseajevi igrači su i dalje psihofizički moćniji na terenu i zato pobjeđuju. Volio bih da su jučer pružili bolju predstavu, ali ponavljam, zasluženo su osvojili jer su iskoristili svoje prilike.

  • CpC-99 16.05.2013.

    Ne kužim zašto ima toliko hejtera prema strani Plavaca, svi nas zovete plastični navijači ovo ono li la.....smijali ste se kad smo ispali po skupinama LP ovo ono a mi smo još jedanput ispisali povijest !!!!!!!!!

  • AdnanKecanovic 16.05.2013.

    Ja se samo nadam da ce jednom nogomet pobjediti, jer ovo sto Chelsea radi nije pošteno prema nogometu. No, osvojiti dva velika trofeja zaredom nije mala stvar. Jeste š*pački, ali ipak...

Komentiraj...
Vidi sve komentare