To je to što me zanima!

Chicharito (23) potpisao je novi ugovor s "crvenim vragovima"

Meksički napadač Javier Hernandez Chicharito potpisao je s Manchester Unitedom novi, petogodišnji ugovor po kojem će se pridružiti najbolje plaćenim igračima kluba
Vidi originalni članak

Hernandez je u Manchester United stigao prošle godine iz Guadalajare. U svojoj prvoj sezoni na Old Trafordu postigao je 20 golova. Postao je jedan od 13 igrača kojima je klub u posljednjih 12 mjeseci ponudio produljenje ugovora.

- Ne želim govoriti o brojkama, ali Javier je dobio novi, financijski poboljšani petogodišnji ugovor. I njegov dosadašnji ugovor je bio dobar, jer je nudio objema stranama priliku da spoznaju da li će se pronaći u suradnji. Obje strane su ispunile očekivanja i United je nagradio Javiera za vrlo dobre predstave prošlog tjedna – objasnio je Chicharitov agent Eduardo Hernandez, te dodao:

- Niti prvi Javierov ugovor nije bio loše plaćen, ali se ipak nije mogao usporediti s onima kakve, primjerice, imaju Wayne Rooney ili Nani. Sada Javier ima novi ugovor i svi su zadovoljni.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • NIKE 13.10.2011.

    dobar je on i sve to štima ali ja više mislim da je bolji od njega Welbeck, mali rastura i biti će bolji igrač od malog Hernandeza

  • ronaldo-united 13.10.2011.

    Ovo je odlicna vijest,Chicharito je buducnost kluba :)

  • Manch Utd 13.10.2011.

    Novi Hugo Sanchez!

Komentiraj...
Vidi sve komentare