To je to što me zanima!

Chicharito zamalo završio kao Eduardo, Cole dobio samo žuti

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Veliki derbi Manchester Uniteda i Chelseaja osim očajnog Torresovog promašaja, obilježio je i krvnički start Ashleyja Colea na Hernandeza. Prošao je bez loma noge
Vidi originalni članak

U sjeni katastrofalnog promašaja praznog gola Fernanda Torresa u velikom derbiju Manchester Uniteda i Chelseaja prošao je incident Ashleyja Colea i Javier Hernandeza.

Atraktivna utakmica nije obilovala velikim brojem prekršaja, no Chelseajev bek obilježio je utakmicu krvničkim startom na Chicharita. U 78. minuti pri rezultatu 3-1 u redove gostiju uvukla se nervoza kad je Cole zakašnjelim startom kopačkom uletio u Meksikančevu potkoljenicu. Samo čudo je spasilo Hernandeza od Eduardove sudbine jer Chicharito nije imao nogu u u zraku. Prošao je bez loma noge.

Nevjerojatno, Cole se još bunio nakon što mu je sudac pokazao samo žuti karton, ali nije pokazao na bijelu točku!

- Bio je to šokantan start. Sudac mu je dodijelio žuti karton zato ne znam zašto nije dosudio penal. Moram ga pitati - bijesan je bio nakon utakmice Sir Alex Ferguson.

Villas-Boas ponudio je drukčije viđenje na spornu situaciju.

- Možda ne bi do tog došlo da je linijski sudac napravio svoj posao. Da je bilo 0-0 Ashley bio bolje iskontrolirao situaciju.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • fantastic4 19.09.2011.

    e bosnia .... i jest ti glava za bosne............

  • 19.09.2011.

    cole je seljak

  • Lfccro 19.09.2011.

    mesar

Komentiraj...
Vidi sve komentare