To je to što me zanima!

Chris Bosh sada se napokon iskupio u rodnom Dallasu...

Osporavani član Miamijeve velike trojke zabio je za vodstvo 2-1 u finalu NBA-a. Nakon duge akcije Miamija dobio je loptu i 40 sekundi prije kraja zabio s pet metara
Vidi originalni članak

Kad sam s Torontom došao u Dallas, tražio sam 175 ulaznica za prijatelje i rodbinu, prisjetio se Chris Bosh prvoga gostovanja u rodnom gradu 2003. Ovaj se put gotovo nikom nije ni javio, čak je promijenio broj telefona jer je htio biti fokusiran samo na finale.

Otkad se u Miamiju okupila velika trojka, Bosh je bio meta najžešćih kritika. Od prve zvijezde Raptorsa postao je “treći kotač” u Heatu. Ismijavali su ga kad god su stigli, ali konačno je, u rodnom Dallasu, dočekao svoj trenutak. Nakon duge akcije Miamija dobio je loptu i 40 sekundi prije kraja zabio s pet metara za pobjedu 88-86 i vodstvo 2-1 u finalu. Dirk Nowitzki zabio je 34 koša, ali i promašio šut za produžetak. Bosh je, prvi put nakon dolaska u Miami, bio zvijezda.

- Nije me briga ni da je promašio 15 zaredom. Bio je otvoren na svom omiljenome mjestu - rekao je LeBron James, koji mu je asistirao za pobjednički koš. Wade je bio prvi strijelac Heata s 29 koševa, LeBron je zabio 17, a Bosh 18, ali taj posljednji možda na kraju bude vrijedan naslova. Otkad se finale igra u ovom formatu (od 1985.), momčad koja je povela 2-1 svih 11 puta postala je prvak.

Nikada dosad Bosh nije slavio kod Mavericksa

S Torontom je izgubio sedam puta i jedanput s Miamijem. A Raptorsi su pobijedili u Dallasu prvom prilikom nakon Bosheva odlaska u Heat.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Consigliere 07.06.2011.

    ajmo Mavsi, mozete vi to preokrenut!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare