To je to što me zanima!

Ciao Ciao Mbappe! Mediji vrište o ispadanju Francuza, Španjolci slave pobjedu: To je bilo epski

Švicarska je u osmini finala izvela prvoklasnu senzaciju protiv aktualnih svjetskih prvaka koje je poslala kući, a Španjolska je nakon produžetaka bila bolja i u konačnici pobijedila Hrvatsku
Vidi originalni članak

Hrvatska reprezentacija ispala je u osmini finala Europskog prvenstva nakon poraza od Španjolske 5-3. 

POGLEDAJTE VIDEO:  Hrvatski navijači u Kopenhagenu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Španjolski mediji posebno su istaknuli svoje jučerašnje heroje nakon velike pobjede koja ih je odvela u četvrtfinale gdje će igrati protiv Švicarske. 

"Nezaboravno! U četvrtfinalu protiv Švicarske. Velika pobjeda Španjolske", piše Marca.

Epski. Unai i Morata glavni protagonisti", piše Sport

Reprezentacija Vladimira Petkovića u osmini finala svladala je aktualne svjetske prvake Francuze nakon dramatičnog ruleta penala. 

"Uništeni", piše L'Equipe.

"Uništeni snovi. Mbappé nije bio uspješan lice u lice sa švicarskim golmanom. Aktualni svjetski prvaci eliminirani su s Eura, piše Le Parisien. 

"Ciao Ciao Mbappé. Promašio posljednji penal i poslao Francuze kući", piše La Gazzetta dello Sport. 

"Mbappé osudio Francusku nakon poraza od Švicarske", piše Corriere dello Sport. 

Prema današnjem rasporedu ostale su još samo dvije utakmice osmine finala. Prvu utakmicu igraju Engleska i Njemačka od 18 sati u Londonu na Wembleyju, a od 21 sat kreće dvoboj između Švedske i Ukrajine.

"Noć stvorena za heroje. Milijuni gledatelji ispred malih ekrana, krcati pubovi...i nacija strepi", piše Daily Mirror uoči raspleta osmine finala. 

"Za Gazzu. Za Sir Bobbyja. Za Chrissy Waddlea. Za Franka. Za fanove. Za Garetha! Pobijedite i ostanite zapamćeni zauvijek", piše Sun Sport. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Space Burek 29.06.2021.

    Deschamps sam sebe upucao. Mbappe ocajan cijelo prvenstvo a jucer je bio daleko najgori. Promasi zicer pa se drzi za koljeno haha. Na 3:1 je mislio da ima osiguran prolaz i napravio hrpetinu zamjena a ubacio je uglavnom one igrace koji nisu puno igrali i tako je sam sebe unistio. Da je ostavio Griezmanna prosli bi dalje a ovako cijela Francuska pljuje po njemu i Mbappeu.

  • nemam imeeeeee 29.06.2021.

    Kod nas se razapinje igrac danima, a ovaj Mbappe od 200 mil eura promasi penal i oni ispadnu ce se pisat samo danas u francuskim medijima. Sutra je novi dan i ide se dalje, samo kod nas ce se o Dalicu, Rebicu i Gvardiolu pisat do Bozica. Tu je razlika između nas i velikih nacija u nogometu. Oni ne zive od proslosti

  • Orfej 29.06.2021.

    Jedna Švedska ili Ukrajina ići će u četvrtfinale, a bolje reprezentacije su ispale.

Komentiraj...
Vidi sve komentare