To je to što me zanima!

Ciao, Juve... Ronaldo ne misli obnoviti ugovor, ali će još igrati

Čudesni Portugalac dugo je izbivao s terena zbog toga što je bio zaražen korona virusom, a večeras će opet zaigrati za Juve protiv Ferencvarosa. Nedavno je komentirao da planira igrati još pet godina
Vidi originalni članak

Cristiano Ronaldo (35) mogao bi igrati za drugi elitni klub u Europi prije nego što zauvijek napusti Juventus, a pretpostavlja se da u klubu neće ostati nakon 2022. godine, piše Tuttosport.

POGLEDAJTE VIDEO: Ronaldo vježba s djecom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ronaldo je još 2016. godine obećao da će igrati do 40. godine, a do isteka ugovora u Italiji mu je preostalo još samo dvije godine.  Portugalska zvijezda može napustiti Juventus kad mu istekne ugovor zbog njegove 'neromantične' veze s klubom.

JUVE GA TREBA Ronaldo express: Nije ga bilo tri tjedna pa zabio za 126 sekundi

Francuski gigant Paris Saint-Germain mogao bi biti zainteresiran za dovođenje Ronalda, a MLS i Kina definitivno otpadaju jer Portugalac želi igrati na najvišoj razini u Europi još barem pet godina.

Zajedno s osobljem liječnika i trenera koji ga uvijek prate, Ronaldo uvijek radi na tome da bude u vrhunskoj formi.

- Sve ovisi o tome kako se osjećam i koliko sam motiviran jer fizički to neće biti problem - rekao je Ronaldo prošle godine za Marcu. 

- Morate voditi dobru brigu o sebi, ali ne mislim da je to najvažniji faktor. Psihološki faktori su ono što čini razliku - rekao je. 

SERIE A CR se vratio s dva gola, Lazio u čudesnoj nadoknadi do tri boda

Ronaldo je postigao zapanjujućih 643 gola u 853 klupske utakmice i ne misli tako skoro stati.

Peterostruki osvajač Zlatne lopte prošli se tjedan, nakon što se oporavio od korona virusa, vratio na teren u senzacionalnom stilu i zabio dva gola kada je ušao u 56. minuti gostovanja Juventusa kod Spezije (4-1).

OPET ZDRAV Nakon čak 19 dana: Cristiano Ronaldo više nema korona virus

Ronaldo se nada kako će podebljati evidenciji golova u svojoj prvoj ovogodišnjoj utakmici Lige prvaka između Juventusa i Ferencvarosa koja se igra ovu srijedu u 21 sat.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 04.11.2020.

    U Juventusu samo gubi vrijeme, bolje da ide drugdje

  • NIKE 04.11.2020.

    Glupost, čim mu podebljaju ugovor taj će igrati koliko treba. Ali Ronaldo bi mogao odraditi sezone u PSG i Bayernu te tako kompletirati prvenstva liga petica.

Komentiraj...
Vidi sve komentare