To je to što me zanima!

Cibalia pisala Fifi: Dajte Mariću godišnju nagradu za 'fair play'

Nakon što je Zvonimir Filipović osobno zahvalio sucu Bruni Mariću koji mu je brzom intervencijom spasio život, isto je učinio i njegov klub Cibalia dodavši kako će o tome izvijestiti i Fifu
Vidi originalni članak

Trenuci u kojima je nogometni sudac Bruno Marić vjerojatno spasio nogometašu Cibalije Zvonimiru Filipoviću nakon sudara s igračem Istre 1961 Joãom Escovalom u utakmici osmine finala Kupa u utorak u Vinkovcima oduševili su nogometni svijet.

Cibalia je javno zahvalila daruvarskom sucu koji je prvi priskočio onesviještenom Filipoviću i spriječio da se uguši vlastitim jezikom.

"Ovim putem koristimo priliku da se još jednom zahvalimo nogometnom sucu, gospodinu Bruni Mariću, a sve vezano za događaj na utakmici 1/8 finala Hrvatskoga nogometnog kupa 2017/18. između HNK Cibalia Vinkovci i NK Istra 1961 Pula.

Nakon sudara našega mladog igrača Zvonimira Filipovića s protivničkim igračem, brzom, prisebnom i hrabrom reakcijom sudac utakmice Bruno Marić spriječio je veliku tragediju i spasio život našem igraču Zvonimiru Filipoviću", stoji u priopćenju nebesko-plavih.

Vinkovčani će o ovomu pisati i Fifi te će Marića predoložiti za godišnju nagradu za fair play. Uistinu lijepa gesta.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • franjo 54 09.11.2017.

    Bravo za marica mnogi od nas samo bi pasivno promatrali kako se covjek gusi

  • bialinebi 09.11.2017.

    Svasta!

  • ghostrider77 09.11.2017.

    Jebo vas Marić..😠

Komentiraj...
Vidi sve komentare