To je to što me zanima!

Cibona ipak nije uspjela: Mučili su najbolje ABA lige 40 minuta!

Ovaj put je 'vukove' svladala prva momčad tablice ABA lige, Igokea, 88-80. Igokea se na tablici nalazi ispred Crvene zvezde, Budućnosti, Cedevite s fantastičnim omjerom od 19 pobjeda i 4 poraza
Vidi originalni članak

Cibona je ponovno izgubila! Nije to čudesna vijest s obzirom da im je ovo u ABA ligi čak četvrti poraz u nizu nakon fantastične pobjede nad Partizanom, ali ono što veseli je - nova dobra predstava!

CIBONA NA VRHU EUROPE Tada je Europa strahovala od 'vukova', a Dražen je velikom Real Madridu zabio 36 koševa

Ovaj put je 'vukove' svladala prva momčad tablice ABA lige, Igokea, 88-80. Igokea se na tablici nalazi ispred Crvene zvezde, Mornara, Budućnost, Cedevite s fantastičnim omjerom od 19 pobjeda i 4 poraza, stoga je ovaj rezultat na tako teškom gostovanju gotovo pa zadovoljavajuć.

Cibona je većinu utakmice provela u zaostatku, međutim uglavnom dosta malom, a s obzirom da je trener Jovanović nakon incidenta s Damirom Markotom ostao na tek devet igrača u zapisniku, teško je bilo i za očekivati da se može doći do pobjede.

SVAĐA S TRENEROM Cibona potvrdila peti razlaz sa Šveđom: Vrata ostaju otvorena

Najbolji su u porazu u redu Cibone bili Planinić s 15 koševa i Radovčić s 13, a veseli i 11 koševa mladog razigravača Gnjidića.

Ipak, ono što brine je i dalje pozicija Cibone. Primorska je zadnja jer su odustali od natjecanja, no predzadnja pozicija i dalje vodi u doigravanje za ostanak, a na njemu se sad nalazi Krka koja ima jednako bodova kao i Cibona... 

TONI NAKIĆ VIDEO Još s 14 bio je najbolji u tricama i rušio profesionalce. Sada je nova Cibonina zvijezda

Međutim, još su četiri kola do kraja, a Cibona ima igrati čak dvaput sa Zadrom koji je također jedan od klubova koji se bore za ostanak.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • 05.04.2021.

    Cibona će opet biti nešto tek onda kada napusti ovu ligu odavno propale države

  • pametnijiodtebe 05.04.2021.

    Sta je sa Markotom? Koliko mu je bio ugovor i koliko je podijelio sa upravom??

  • ante018 04.04.2021.

    Steta, dođu blizu na - 6 i onda idu gađat trice bezveze, a trica im uzasna

Komentiraj...
Vidi sve komentare