To je to što me zanima!

Cibona je pobijedila Jolly na Baldekinu i plasirala se u finale

Večeras su na Baldekinu bili bolji sa 73-67. Na poluvremenu su imali +8, a na ulazu u posljednju četvrtinu šest koševa viška, što su lakoćom uspjeli održati do kraja
Vidi originalni članak

Cibona je prvi finalist prvenstva Hrvatske! 'Vukovi' nisu dopustili nikakvo iznenađenje pa su tako drugi put u četiri dana pobijedili Jolly i prošli dalje.

Večeras su na Baldekinu bili bolji sa 73-67. Gubili su 12-5 pa napravili 16-0 seriju, da bi na poluvremenu imali +8. Na ulazu u posljednju četvrtinu imali su šest koševa viška. U samoj završnici domaći su serijom 11-0 došli na 71-67, a imali su i šut s trice za potpuni priključak.

Najefikasniji je bio Ronald Ross s 16 poena, a kod pobjedničke momčadi Strawberry s 14. Dario Šarić zabio je 11 koševa, uz sedam skokova i četiri asistencije.

Cibosi čekaju boljeg iz dvoboja Zadra i Cedevite, koji sutra igraju drugu utakmicu. Zadrani vode 1-0.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • user_272903 23.05.2013.

    Cibona od šale može dobiti Cedevitu... Ako ostanu ovi igrači u Ciboni i do godine...Bit će najjači na balkanu... Al ne vjerujem da će Strawberry ostati, Šatić od u NBA ako Bog da, i Blassingame će otići..i onda će bitit najgori na balkanu...

  • valkira_1 22.05.2013.

    ajde što ga serete, dečko ima tek 18 godina i među najboljima je u ciboni, a ovo mu je tek prva prava profesionalna sezona gdje konstantno igra, a vama ne valja, za godinu ,dvije kad još malo sazrije bit će dobar, a da li će biti među najboljima to ovisi o njegovom trudu i treneru.

  • chelseaMG 22.05.2013.

    u ovakvim tekmama, dražen bi bio najbolji i gotovo bi sam pobjedio i cibonu i jolly bez obzira za koga igra. a ako je šarić toliko dobar igrač zašto onda ima samo 11 koševa i odigra prosječno svaku tekmu? bojim se da to nije igrač za nba.

Komentiraj...
Vidi sve komentare