To je to što me zanima!

Cibosi Turke moraju pretvoriti u "Fenjerbahče"

Ne pobijede li Turke u Istanbulu (četvrtak, 19.15 sati) i ne vrate li ih na dno tablice, cibosi se opraštaju od snova o četvrtfinalu Eurolige
Vidi originalni članak

Prije dva tjedna Fenerbahçe je u Zagrebu ostao u igri za četvrtfinale Eurolige, a Ciboni pokvario sve planove o tome kako proći među osam. Ipak, “vukovi” još imaju teoretsku šansu, ali padnu li na “popravnom” u Istanbulu, već se mogu okrenuti NLB-u i domaćoj ligi.
Zato se već priča o promjenama u sastavu kojim bi cibosi jurnuli po regionalni naslov i osigurali Euroligu iduće sezone, a možda i poslije. Raspad BC Kijeva otvorio je mogućnosti igračkih pojačanja, poput krilnog centra Brenta Wrighta, koji je pod Tornjem igrao prije dvije sezone.
- Pojavi li se igrač koji nas može pojačati, moramo ga razmotriti, ali još je to daleko od realizacije - smirio je elan Velimir Perasović, ali i dodao da se Wrightu sviđa ideja povratka u Zagreb.
No dođe li Wright, netko će morati otići. U kuloarima se spominje Longin te jedan centar - Šundov ili Homan. Šundov od dolaska nije sakupio ni pola sata na terenu, a Homan je stranac, pa njegovim odlaskom ne bi bilo komplicirano uklopiti novog Amerikanca u momčad za domaću ligu.
Peras je nahvalio Wrighta, ali i upozorio:
- Gledajući sa strane, mnogi igrači izgledaju fenomenalno, a nakon dolaska im vidiš mane.
Tako je vjerojatno bilo i sa Šundovim, koji je očito ispao “mačak u vreći”.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare