To je to što me zanima!

Cico potvrdio: 'Eduardo i Rog su na pragu odlaska iz Dinama'

Eduardo i Rog su pred izlaznim vratima, ne možemo protiv jakog tržišta i spremni smo na takve situacije. Gledam to najnormalnije, rekao je Cico Kranjčar uoči Salzburga
Vidi originalni članak

Ono o čemu se zadnjih tjedana intenzivno nagađalo, uskoro bi moglo dobiti i službenu potvrdu. Dinamo trener Zlatko Kranjčar potvrdio je uoči utakmice RB Salzburga i Dinama na konferenciji za medije kako 'modri' gube dvojicu igrača:

- Eduardo i Rog su pred izlaznim vratima, ne možemo protiv jakog tržišta i spremni smo na takve situacije. Gledam to najnormalnije jer sam proživio profesionalni nogometni život. Onaj koji iskače dobije mogućnost za odlazak. Psihološki su igrači čvrsti i jaki - započeo je Cico pa nastavio:

- Rog je s dvije noge na zemlji, postigao je puno golova i uz Euro u Francuskoj otvorio mu se put da ode. Imamo alternativne igrače koji će dobiti priliku umjesto njih i koji imaju priliku u prvenstvu. Mladi su i mogu igrati na tom nivou.

Dinamo i Salzburg su u prvom dvoboju na Maksimiru odigrali 1-1 tako da je Austrijancima u srijedu (20.45 sati), pred njihovim navijačima u Red Bull Areni, dovoljan i remi bez pogodaka za plasman u grupnu fazu najkvalitetnijeg klupskog natjecanja. Kako bi drugu godinu zaredom igrao u Ligi prvaka Dinamo će morati postići barem jedan pogodak. 

- Dat ćemo sve od sebe da probamo proći i osigurati mjesto u Ligi prvaka. Vratili su nam se bitni igrači i potpuno smo spremni. Vjerujem u prolaz. Gol i pobjeda protiv Splita dignuli su mi samopouzdanje. Trudim se davati sto posto na treninzima i maksimum na utakmicama. Nekad se trud isplati, nekada ne, ali ja dajem sve - rekao je kapetan Dinama, Domagoj Antolić.

Pitamo vas: Je li Dinamu potrebno igranje u Ligi prvaka? Glasajte u anketi.

Idi na 24sata

Komentari 63

  • nostradamus 24.08.2016.

    Dinamo se rasprodaje. OK, ako je ikada bilo smisla rasprodavati ekipu, onda je to ovo ljeto. Ali volio bi da dovedu barem pokoje pojačanja.

  • depeche_mode 24.08.2016.

    Cico, pa valjda 24h zna tko odlazi, a ne ti...

  • dobro jutro 24.08.2016.

    Samo tako zavrsice kao i Hajduk

Komentiraj...
Vidi sve komentare