To je to što me zanima!

Čileanac Angelo Henriquez je uistinu 'penicilin za Splićane'

Sjajni Henriquez, Soudani i Pjaca zabili su čak 39 od ukupno 80 Dinamovih golova u prvenstvu RH, a sjajni je Čileanac zabio i odlučujući gol protiv Rijeke u Kupu...
Vidi originalni članak

Dinamo je posljednju utakmicu izgubio još 27. studenog prošle godine od Astre, a u domaćim je natjecanjima bez poraza od 11. srpnja i 1-2 protiv Rijeke u Superkupu.

Zastrašujuće to izgleda za Split i Zorana Vulića uoči večerašnjeg finala Kupa na Maksimiru (20,00 sati). Glavna mu je briga kako zaustaviti Antu Ćorića i sjajni Dinamov napadački trojac. Barcelona ima trojac MSN, Messi-Suarez-Neymar. Real ima BBC - Bale, Benzema, Cristiano, a Dinamo HSP - Henriquez, Soudani, Pjaca. 

“Ubojiti” Dinamov trojac zabio je 39 od 80 golova u prvenstvu, a sjajni je Čileanac zabio i odlučujući gol protiv Rijeke u Kupu. Splićani su Angelu Henriquezu postali mušterija u svibnju. Prvo je na Parku mladeži u pobjedi “plavih” 5-1 zabio hat-trick Splitu, a prošle je subote tri komada zabio i Hajduku. Zabio je Splitu i nedavno u Maksimiru. Ovo će mu večeras biti posljednja utakmica za Zagrepčane ove sezone.

- Angelo dan nakon finala Kupa leti za Čile gdje će se priključiti reprezentaciji. On će biti među 12-oricom igrača koji će se već prvog dana priprema priključiti izabranoj vrsti. To je njegova osobna želja - rekao je Zoran Mamić i dodao:

- Henriquez želi što prije otići u Čile kako bi se uspio nametnuti izborniku i zaigrati na Copa Americi. Mi to, naravno, poštujemo pa smo ispunili njegovu molbu.

Nakon ove odluke čileanskog napadača Andrej Kramarić može odahnuti. Zabio je Kramarić 21 gol za Rijeku u prvom dijelu sezone i to će mu očito biti dovoljno za naslov prvog strijelca lige.

Dinamov Čileanac ostaje na 20 golova.

Samo jedan gol u četiri utakmice...

Dinamo i Split igraju peti put ove sezone. Zagrepčani su dobili tri od četiri utakmice u prvenstvu. Split je u tim susretima zabio samo jedan gol.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • - DAVOR - 20.05.2015.

    Da samo problem je svejedno efikasnost odn. iskorištavanje kreiranih šansi a to je odprilike omjer 2/10 a tolko prilika u europi nikad ne stvore pa ako 2-3 ne iskoriste 0 bodova... druga stvar je što je hajduk napravio dosta puta dar mar u obrani kad je došo naprijed zadnju tekmu i to ispodprosječni hajduk a šta če tek neki klubovi srednje europske klase?

  • strumf69 20.05.2015.

    http://www.powerplaymanager.com/r486322/ Mislis da si bolji od drugih....Dokazi se!! Odlicna online sportska igra..Potpuno besplatno logiraj se i izaberi hokej,kosarku,rukomet ili nogomet. Igraj protiv ostatka svijeta i dokazi da si najbolji!! Pridruzite se i necete zazalit!

  • It's kišing 20.05.2015.

    dobar je ali teško će zaigrati na Copa Americi.. Čile ima puno boljih napadača od njega...

Komentiraj...
Vidi sve komentare