To je to što me zanima!

Čileanci dovodili prostitutke u hotel: Izbacit će ih iz momčadi!

U skandal je uključeno nekoliko nogometaša, a predvodnici su, navodno, Gary Medel i Arturo Vidal koji su već kažnjeni zbog kršenja epidemioloških pravila
Vidi originalni članak

U iščekivanju trećeg kola grupne faze Copa Americe, Čileanci su se odlučili malo zabaviti pa su u brazilski "Grand Hotel Odara" doveli nekoliko prostitutki, piše Marca.

U skandal je upleteno pet-šest nogometaša, a iako nema službene objave, navodno se radi o Arturu Vidalu, Jeanu Menesesu, Garyju Medelu, Pablu Galmadesu, Pablu Aranguizu i Eduardu Vargasu.

Samo nekoliko dana ranije su Medel i Vidal kažnjeni s 30 dolara jer su u kamp doveli frizera i tako prekršili epidemiološka pravila.

ZLOČESTI DEČKO ČILEA 'Arturo Vidal se tukao pijan i onda kupio snimku da ju uništi'

Kako je najavio izbornik čileanske reprezentacije Martin Lasarte, igračima prijeti izbacivanje iz momčadi, dok neki mediji tvrde kako će i sam Lasarte podnijeti ostavku zbog navedenog incidenta.

Čile, nakon remija s Argentincima i pobjede nad Bolivijom, sljedeću utakmicu na Copi igra već danas u 23 sata, protiv Urugvaja, a ostaje vidjeti hoće li Lasarte postupiti kako je najavio i ne povesti na utakmicu spomenute nogometaše.

NALJUTILA IH Suigrači izbacili Brava iz grupe u WhatsAppu zbog - supruge

Idi na 24sata

Komentari 17

  • johnny paiggioni 22.06.2021.

    Cekaj, koga ce izbaciti? Prostitutke ili igrace?

  • 22.06.2021.

    netko zabija na terenu a netko u hotelskoj sobi

  • skija 22.06.2021.

    Koga ce izbaciti,starlete🤣🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare