Sport

Komentari 9

Suigrači izbacili Brava iz grupe u WhatsAppu zbog - supruge

Suigrači izbacili Brava iz grupe u WhatsAppu zbog - supruge

Carla Pardo nakon neuspjeha u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo okomila se na društvenim mrežama na suigrače svog supruga i optužila ih za opijanje tijekom okupljanja reprezentacije

Hvala reprezentaciji za sve divne trenutke. Hvala mom 'Kapetanu Americi' (Claudio Bravo). Bilo je zaista prelijepo. Ali oni koji nose dres reprezentacije to moraju raditi profesionalno... Znam da je većina to i radila, dok su drugi tulumarili, pa čak i propuštali treninge jer su bili pijani... Ako možete obuti kopačke, obujte ih i prestanite plakati, jer sada čitava zemlja plače, objava je supruge Claudija Brava, Carle Pardo, koja je očito jako naljutila čileanske reprezentativce.

Toliko jako da su navodno iz zajedničke grupe u WhatsAppu izbacili svog golmana. O apsolutnom neredu u reprezentaciji Čilea govorio je i njihov bivši izbornik te sadašnji prvi čovjek argentinske reprezentacije Jorge Sampaoli koji je kao jednog od rijetkih profesionalaca u reprezentaciji istaknuo upravo Brava.

Sve je kulminiralo nakon neuspjeha u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, a posljedice bi po reprezentaciju mogle biti i puno značajnije u budućnosti. Nakon svega pitanje je tko će uopće ostati na dispoziciji novom izborniku, ali i tko će uopće biti u fokusu reprezentacije nakon silnih optužbi.

Kako god bilo, vjerojatno će morati izabrati između dvije struje. One koju vodi Bravo, očito jedan od rijetkih profesionalaca u reprezentaciji, ili one koju predvode tulumarenju skloni Arturo Vidal i Mauricio Pinilla.

Najčitaniji članci