Sport

Komentari 3

'Arturo Vidal se tukao pijan i onda kupio snimku da ju uništi'

'Arturo Vidal se tukao pijan i onda kupio snimku da ju uništi'

Punica Claudija Brava pozvala se na nećaka zaposlenog u casinu u kojem je Čileanac imao posljednji incident. O pojedinostima je govorila za TVN

Arturo Vidal je slučaj za specijalista! Obožava alkohol i ne može se kontrolirati, otkrio je bivši izbornik Čilea Jorge Sampaoli.

No, nije veznjak Bayerna jedini kojeg je optužio za alkoholizam, već je istaknuo da to radi većina čileanskih reprezentativaca, izuzev Alexisa Sancheza.

No, samo nekoliko sati kasnije Sampaoli je istaknuo kako Vidala i dalje smatra jednim od najboljih veznjaka na svijetu, čime se veznjak Bayerna pohvalio na Instagramu.

Ipak, progovorila je punica Claudija Brava i demantirala čileanskog reprezentativca. Pozvala se na nećaka zaposlenog u casinu u kojem je Čileanac imao posljednji incident. O pojedinostima je govorila za TVN:

- Nećak mi je ispričao o tučnjavi Vidala koja se dogodila oko sedam ujutro, kao i da je kasnije platio casinu da se snimka uništi.

Nadodala je i kako je opće poznato da su igrači čileanske reprezentacije skloni pretjerivanju u alkoholu te tako samo nastavila priče o porocima reprezentacije koje je, između ostalih, započela njena kćer i supruga vratara Manchester Cityja.

Najčitaniji članci