To je to što me zanima!

Čileanski mediji: Morales obolio od svinjske gripe!

Dinamov vezni igrač nije se vratio na vrijeme u Zagreb zbog visoke temperature. Čileanski mediji otkrivaju kako je riječ o AH1N1 virusu
Vidi originalni članak

Čileanski mediji objavili su vijest da je Dinamov igrač Pedro Morales zaražen svinjskom gripom! Morales je bio na odmoru kod kuće u Čileu i trebao se priključiti 'modrima' na početku priprema ali je njegov dolazak odgođen zbog visoke temperature. Mediji u Čileu saznaju da je riječ o AH1N1 virusu. Morales je imao temperaturu od gotovo 40 stupnjeva  i trpio je velike bolove.
- Trebao sam se u ponedjeljak vratiti u Zagreb kako bi se priključio momčadi, no to jednostavno nije moguće. Iako polako, simptomi se povlače - rekao je Morales za jednu čileansku radio postaju.
Očekuje se da će se Morales posve oporaviti, te da će se vratiti u Zagreb za dva tjedna. Svinjsku gripu prebolio je i drugi Čileanac, Rodrigo Millar, vezni igrač Colo Coloa, a treći slučaj je branič Rafael Olarra.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • sprinterica 18.06.2009.

    ma sve se čudim kako već milinovića nisu poslali da ga liječi s obzirom da je on stručnjak za ovu novu gripu

  • chevaper 18.06.2009.

    svinjo purgerska! ADMINU PREkini mi micat komentare procito sam pravila komentiranja i nema nista lose u tome da zagreb grad zovem beograd(ionako to jest) a njega svinjom (sto isto jest...)

  • chevaper 18.06.2009.

    svinjo! vrati se u beograd(zagreb grad) i njih tamo zarazi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare