To je to što me zanima!

Čilić dobio prvi set, pa u iduća dva osvojio samo jedan gem...

Stanislas Wawrinka izbacio je Marina Čilića u trećem kolu Mastersa u Cincinnatiju. Naš je tenisač dobio prvi set, ali svejedno nije bio niti blizu pobjedi protiv Švicarca
Vidi originalni članak

Marin Čilić dobio je prvi set protiv četvrtog tenisača svijeta sa 6-3, no u preostala dva Stanislas Wawrinka prepustio mu je samo jedan gem i sa 6-0, 6-1 osigurao nastavak natjecanja na ATP turniru u Cincinnatiju. 

Čilić je vanserijski odigrao prvi set, izgubio samo četiri poena na svoj servis i s jednim breakom mirno došao do vodstva u meču. 

No u drugom je tri puta izgubio servis, Wawrinka mu je dopustio samo tri poena protiv servisa i uzeo svih deset poena na Marinov drugi servis. 

U trećem setu Čilić nije iskoristio svoju jedinu break-loptu. Švicarac svoje dvije jest, čime je sa 3-6, 6-0, 6-1 došao do sedme pobjede u devet susreta protiv našeg tenisača.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • muni seferendi 15.08.2014.

    ostavi se ćorava posla, nerviraš nas

  • Lyoto 14.08.2014.

    nema muda ni karaktera nikako, zadnji set kod 3-1 ima break loptu, sudac linijski zove aut wawrinka uzima challenge i ispadne da je dobra i sudac dodijeli poen wawrinki.. bio je late call ali lopta koju je cilic udario nije otisla u aut vec je pogodila wawrinku u glavu sto znaci da nije bio aut i da se poen mora ponoviti ali cilic naravno nije ni pokusao s sucem raspraviti a da se to goranu desilo na turniru mislim da bi mu otkinuo ruku i izmlatio ga s njom i kad je vec dosudeno tako umjesto da proradi inat u cilicu radi nepravde i da se trgne napokon on se jednostavno preda

  • teddy_schmeisser 14.08.2014.

    Šta je njemu u glavi da konstantno gubi ovakve mečeve. To ti je, ne možeš biti talent sa 25 godina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare